Beter onderzoek nodig naar amusementsterrein Valkenburg

De plannen voor de ontwikkeling van een amusementsterrein rond de voormalige Leeuw-brouwerij in Valkenburg liggen voorlopig stil.

Miljoenenlening voor nieuw sport- en vrijetijdscentrum

Het provinciebestuur wil projectontwikkelaar Wyckerveste 3,75 miljoen euro lenen voor de ontwikkeling van het nieuwe grote sport- en vrijetijdscentrum in Valkenburg.

Miljoenensubsidie voor ontwikkeling centrum Valkenburg

De provincie geeft ruim twee miljoen subsidie aan de gemeente Valkenburg om het centrum verder te ontwikkelen.

Plannen braakliggend Leeuw-terrein liggen ter inzage

Langzaamaan wordt er steeds meer duidelijk over de nieuwe invulling van het braakliggende Leeuwterrein in Valkenburg aan de Geul.

Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten