Overslaan en naar de inhoud gaan

Leegloop bij VVV: 14 spelers verlaten de selectie

Geplaatst opdinsdag 1 juni 2021 - 18:11

VVV-Venlo snijdt vanwege de degradatie naar de Keuken Kampioen Divisie vrij rigoureus in de selectie. De Limburgse club heeft besloten van veertien spelers afscheid te nemen.

Keeper Thorsten Kirschbaum is een van die veertien. De 34-jarige Duitser was twee seizoenen de vaste waarde onder de lat bij VVV, maar zijn aflopende contract wordt niet verlengd. Dat geldt ook voor een andere ervaren speler, de 34-jarige verdediger Christian Kum.

Lijstje
De overige twaalf spelers die weg moeten zijn Joshua John, Torino Hunte, Arjan Swinkels, Jafar Arias, Nezar S'rifi, Lukas Schmitz, Steffen Schäfer, Zinedine Machach, Leon Guwara, Christos Donis, Anastasios Donis en Meritan Shabani.

Laatstgenoemde vijf spelers waren afgelopen seizoen huurlingen en keren terug naar de club waar ze een contract hebben.

Luhukay
VVV-Venlo eindigde afgelopen seizoen als zeventiende en voorlaatste in de Eredivisie, met als gevolg rechtstreekse degradatie naar de eerste divisie. De clubleiding besloot eerder wel door te gaan met trainer Jos Luhukay, die in maart werd aangesteld als opvolger van de ontslagen Hans de Koning. De Limburgse club stelde onlangs Marc van Hintum aan als scout.

Topscorer
De Limburgse club gaat ervan uit dat de Griekse spits Giorgios Giakoumakis deze zomer ook vertrekt. Hij was afgelopen seizoen met 26 doelpunten de topscorer van de Eredivisie. Directeur Marco Bogers liet eerder weten dat er veel interesse is voor de spits.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
De Henk Bakt Bakwedstrijd: wie wordt de beste hobbybakker van Limburg?

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Je bakt je lekkernij thuis in je eigen keuken en neemt het mee naar de radio-uitzending van Plat-eweg waar het live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt!

Zo ziet de Henk Bakt Bakwedstrijd uit
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen