kirschbaum vvv vvv-venlo (4 dec 2020)

Leegloop bij VVV: 14 spelers verlaten de selectie

VVV-Venlo snijdt vanwege de degradatie naar de Keuken Kampioen Divisie vrij rigoureus in de selectie. De Limburgse club heeft besloten van veertien spelers afscheid te nemen.

Lege kerk_HD (14 sep 2020)
'Corona versnelt leegloop kerk met bijna tien jaar'

De coronacrisis heeft ernstige gevolgen voor de kerk. De pandemie versnelt de leegloop van de kerken.

Ondernemers klagen: leegloop in autoluw Valkenburg

De ondernemers in Valkenburg lijden onder de autoluwte in het centrum sinds de klanten hun auto verplicht in de parkeergarage Aan de Kei moeten parkeren.

Overzicht
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane