Lee Cattermole

Oud-VVV'er Cattermole beëindigt carrière

Voormalige speler van VVV-Venlo Lee Cattermole heeft besloten om op 32-jarige leeftijd zijn voetbalschoenen aan de wilgen te hangen.

Lee Cattermole
Cattermole had seizoen graag afgemaakt bij VVV-Venlo

Het eredivisieseizoen kwam vanwege het coronavirus nogal abrupt ten einde. Daardoor was het VVV-avontuur van Lee Cattermole ook eerder voorbij.

'Cattermole-transfer misschien wel de makkelijkste ooit'

Volgens manager voetbal Stan Valckx van VVV-Venlo is het binnenhengelen van de Engelse vedette Lee Cattermole 'misschien wel de makkelijkste transfer die ik ooit heb gedaan'.

Engelse routinier Lee Cattermole tekent bij VVV-Venlo

De Engelse routinier Lee Cattermole heeft een contract getekend bij VVV-Venlo voor één jaar.

Engelse routinier Cattermole op proef bij VVV-Venlo

VVV-Venlo heeft de ervaren Engelse verdedigende middenvelder Lee Cattermole op proef genomen.

Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten