Overslaan en naar de inhoud gaan

Leden Satudarah opgepakt na vondst drugslab Brunssum

Geplaatst opwoensdag 2 september 2015 - 14:13

Twee leden van de motorclub Satudarah zijn dinsdagavond opgepakt nadat ze een amfetaminelaboratorium in Brunssum verlieten.

De politie volgde het tweetal toen ze bij het pand aan de Haefland wegreden. In Heerlen werden de mannen van 32 en 41 jaar uit Parkstad vervolgens bij een loods aangehouden.

Inval
Het arrestatieteam viel rond 20:00 uur de loods in Brunssum binnen, omdat er mogelijk andere verdachten in het pand aanwezig waren. Dit bleek niet het geval. De agenten troffen er wel een professioneel amfetaminelaboratorium aan.

Sleutel
Eén van de twee verdachten probeerde na zijn arrestatie op de achterbank van de politieauto een sleutel te verstoppen. Zijn poging mislukte. De sleutel bleek te passen op de deur van de loods waar het drugslab zich bevond.

De Landelijke Faciliteit Ondersteuning Ontmanteling (LFO) heeft het drugslab woensdag ontmanteld.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Satudarah
Ex-lid Satudarah opgepakt voor afpersing horecabaas
Top Satudarah verschijnt voor de rechter
'Satudarah is geen zuipende, snuivende bende'
Satudarah-verdachten blijven achter tralies
Overzicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK
Uitgelicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK 2021!

Ze zijn bekend: de 20 finalisten van het LVK 2021! De artiesten werden verrast tijdens een waanzinnige uitzending live op L1 Radio en L11Alaaf.

De finale van het 45ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer 2021 vindt plaats op vrijdag 5 februari 2021 en zal worden uitgezonden op L1 Radio, L1 TV en L11 Alaaf Facebook.

LVK-Finale vrijdag 5 februari vanaf 20:00 live bij L11 Alaaf
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen