Overslaan en naar de inhoud gaan

Leclerc wil Verstappen aanvallen in Abu Dhabi

Geplaatst opzaterdag 30 november 2019 - 18:47

Ferrari-coureur Charles Leclerc wil alles op alles zetten om Max Verstappen voor te blijven in de Grote Prijs van Abu Dhabi, de laatste Formule 1-race van het seizoen.

De Monegask staat elf punten achter op Verstappen in de strijd om de derde plaats in het WK-klassement.

Risico
"Ik zal behoorlijk wat risico gaan nemen bij de start", kondigde Leclerc na de kwalificatie aan. "Ik moet wel risico nemen, ik moet voor Max eindigen voor het kampioenschap. Ik zal alles geven en zie dan wel wat er gebeurt."

Hij start vanaf de tweede startrij achter Lewis Hamilton, die poleposition veroverde. Verstappen staat naast Hamilton op de voorste startrij.

Lees ook: Verstappen start vanaf tweede plek in slotrace F1

Analyse
In de kwalificatie kon de Ferrari-coureur geen aanval meer plaatsen op de tijden van de coureurs voor hem, omdat hij werd opgehouden door langzaam verkeer. "Ik weet niet wat er precies gebeurde of dat we iets beter hadden kunnen doen. We moeten het analyseren, zodat het niet weer gebeurt. Want het was echt zonde."

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen