trompet harmonie

Concertconcoursen fanfares en harmonieën afgelast

De concertconcoursen van de Limburgse Bond voor Muziekgezelschappen (LBM) die gepland stonden voor 25 oktober en 1 november gaan niet door.

Trompet fanfare hafabra blaasmuziek
De Maasgalm uit Elsloo haalt hoogste score bij LBM-concours

Fanfare De Maasgalm uit Elsloo heeft zondagavond de hoogste score behaald tijdens de Concertconcoursen 2019 van de Limburgse Bond van Muziekgezelschappen (LBM).

Fanfare St. Aldegondis Maasbree (20 okt 2019)
Mooie score voor harmonie Well op concertconcours LBM

Harmonie De Vriendenkring uit Well heeft een eerste prijs met promotie en lof der jury binnengesleept tijdens de Concertconcoursen 2019 van de de Limburgse Bond van Muziekgezelschappen (LBM).

trompet harmonie
Concertconcoursen gaan op de schop

De concertconcoursen van de Limburgse Bond van Muziekgezelschappen LBM gaan op de schop. Dat zegt voorzitter Noel Lebens in het L1-programma Cultuurcafé, aan de vooravond van de concoursen.

Mooie score Eendracht Baarlo op Concertconcoursen 2018

Fanfare Eendracht Baarlo heeft een eerste prijs met lof der jury behaald tijdens de Concertconcoursen van de LBM.

Valsspelerij bij deelnemer concertconcours LBM?

De gemoederen lopen hoog op in de wereld van de blaasmuziek.

Opvallend hoge scores op LBM Concertconcoursen

De jury van de LBM Concertconcoursen heeft veel fanfares en harmonieën zondag beloond met opvallend hoge scores.

Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten