Overslaan en naar de inhoud gaan

Laurentius viert mijlpaal met duizendste bevalling

Geplaatst opdinsdag 24 november 2020 - 12:39

Het Laurentius ziekenhuis in Roermond viert een bijzondere mijlpaal. Maandag vond er de duizendste bevalling van het jaar plaats.

Baby Linnéa kwam even na 18:30 uur op de wereld. Vanwege deze feestelijke gebeurtenis kregen de trotse ouders cadeautjes en werd ook het personeel getrakteerd.

'Het spande erom'
"Het was een hele bijzondere ervaring. We wisten dat ze hier in afwachting waren van de duizendste bevalling. Rond de middag kwam er nog iemand binnen die op het punt stond om te gaan bevallen, dus het spande erom", zeggen de ouders van Linnéa. "De zorg, met ook nog eens extra aandacht voor dit speciale moment, hebben we als zeer prettig ervaren. We waarderen alles enorm."

In het Moeder en Kind Centrum in het Laurentius ziekenhuis, dat sinds augustus 2016 open is, zijn ruim 4.650 baby's geboren.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
De Henk Bakt Bakwedstrijd: wie wordt de beste hobbybakker van Limburg?

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Je bakt je lekkernij thuis in je eigen keuken en neemt het mee naar de radio-uitzending van Plat-eweg waar het live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt!

Zo ziet de Henk Bakt Bakwedstrijd uit
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen