Video: Tom Dumoulin speelt poepincident na

Tom Dumoulin heeft het veelbesproken poepincident tijdens de Giro d'Italia dunnetjes overgedaan.

Dumoulin kiest voor bruiloft en laat 'China' schieten

Tom Dumoulin stapt tijdens de Ronde van Guangxi niet op de fiets, maar in het huwelijksbootje met zijn vriendin Thanee van Hulst.

Ten Dam gaat Dumoulin helpen in Tour de France

Laurens ten Dam start zaterdag alsnog in de Ronde van Frankrijk. De klimmer vervangt zijn ploegmaat Wilco Kelderman, die met een gebroken sleutelbeen thuis moet blijven.

Wout Poels verbolgen over onveilige tunnel in Giro d'Italia

Wielrenner Wout Poels uit Blitterswijck heeft via Twitter zijn ongenoegen geuit over een onveilige tunnel in Giro d'Italia.

Tom Dumoulin en Laurens ten Dam
Dumoulin: 'Mijn diepste gevoelens deel ik met Ten Dam'

Tom Dumoulin heeft met zijn vriend en ploeggenoot Laurens ten Dam een speciale band. "Ik ga met iedereen goed om in de ploeg, maar niet met iedereen deel ik mijn diepste gevoelens. Dat doe ik wel met Laurens."

Tom Dumoulin showt nieuwe outfit Team Sunweb

Het team Giant-Alpecin is omgedoopt tot Team Sunweb. Donderdag wordt de wielerploeg officieel gepresenteerd, maar Tom Dumoulin licht alvast een tipje van de sluier op.

Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Je bakt je lekkernij thuis in je eigen keuken en neemt het mee naar de radio-uitzending van Plat-eweg waar het live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten