Video: Tom Dumoulin speelt poepincident na

Tom Dumoulin heeft het veelbesproken poepincident tijdens de Giro d'Italia dunnetjes overgedaan.

Dumoulin kiest voor bruiloft en laat 'China' schieten

Tom Dumoulin stapt tijdens de Ronde van Guangxi niet op de fiets, maar in het huwelijksbootje met zijn vriendin Thanee van Hulst.

Ten Dam gaat Dumoulin helpen in Tour de France

Laurens ten Dam start zaterdag alsnog in de Ronde van Frankrijk. De klimmer vervangt zijn ploegmaat Wilco Kelderman, die met een gebroken sleutelbeen thuis moet blijven.

Wout Poels verbolgen over onveilige tunnel in Giro d'Italia

Wielrenner Wout Poels uit Blitterswijck heeft via Twitter zijn ongenoegen geuit over een onveilige tunnel in Giro d'Italia.

Tom Dumoulin en Laurens ten Dam
Dumoulin: 'Mijn diepste gevoelens deel ik met Ten Dam'

Tom Dumoulin heeft met zijn vriend en ploeggenoot Laurens ten Dam een speciale band. "Ik ga met iedereen goed om in de ploeg, maar niet met iedereen deel ik mijn diepste gevoelens. Dat doe ik wel met Laurens."

Tom Dumoulin showt nieuwe outfit Team Sunweb

Het team Giant-Alpecin is omgedoopt tot Team Sunweb. Donderdag wordt de wielerploeg officieel gepresenteerd, maar Tom Dumoulin licht alvast een tipje van de sluier op.

Ten Dam en Curvers fietsen Ridderronde in Maastricht

De Ridderronde in Maastricht heeft de eerste vier renners uit de Tour de France vastgelegd voor het traditionele 'rondje om de kerk'.

Tom Dumoulin gewoon van start in Ronde van Catalonië

Tum Dumoulin begint maandag gewoon aan de Ronde van Catalonië.

ANP
Debuut voor Laurens ten Dam bij Giant-Alpecin

Laurens ten Dam maakt zijn debuut voor Giant-Alpecin in Parijs-Nice. Komende zondag start de Maastrichtenaar in de Franse rittenkoers.

ANP
Laurens ten Dam rijdt Tour de France

Wielrenner Laurens ten Dam rijdt komende zomer de Tour de France.

Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

Het Heuvelland staat bekend om zijn adembenemende uitzichten en on-Nederlandse schoonheid. Maar dat is zeker niet vanzelfsprekend. Er gebeurt namelijk meer achter de groene schermen dan je denkt om dit uniek stukje Limburg te behouden.

Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden zie je iedere zaterdag om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten