Overslaan en naar de inhoud gaan

Laurence Stassen naar nieuwe partij VNL

Geplaatst opwoensdag 25 maart 2015 - 18:48

Laurence Stassen wordt de nieuwe voorzitter van de Raad van Advies van partij VNL.

Dat meldt de nieuwe politieke partij van de Kamerleden Louis Bontes en Joram van Klaveren op Twitter.

Vertrouweling Wilders
Stassen was jarenlang een vertrouwenlinge van Geert Wilders. De voormalig PVV'er uit Echt was in het verleden fractievoorzitter in de Provinciale Staten van Limburg en in het Europees Parlement. Ze verliet de PVV uiteindelijk vanwege de 'minder, minder' uitspraken van Wilders.

Bram Moszkowicz
Ook Bontes en Van Klaveren zijn voormalig PVV'ers. Zij begonnen onlangs hun eigen partij de VNL. De partij meldt dat nieuwe leden binnenkort zullen volgen. Het gerucht gaat dat ook de voormalige advocaat Bram Moszkowicz zich bij de partij zal aansluiten. De Maastrichtenaar zou graag lijsttrekker van de nieuwe partij wil worden.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Partijleider Moszkowicz wil 5 à 6 zetels met VNL
Moszkowicz helpt VNL aan één zetel in peiling
ANP
VNL wil meedoen met provinciale statenverkiezingen
ANP
Ex-PVV'er Laurence Stassen mogelijk terug in de politiek
Overzicht
De allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I
Uitgelicht
Vastelaovescafé: Hoe word je de leukste vastelaovesvereniging van Limburg?

Limburg is een vereniging rijker. VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is nog maar net opgericht, maar loopt over van ambitie. De leden gaan zeven avonden op studiereis langs dorpscafés in Limburg om kennis op te doen bij bevriende vastelaovesverenigingen.

Het is bekend: de allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I! Samen met Vorst Ruud trekt De Raod van L11 door heel Limburg. Elke dag van zaterdag 15 tot en met vrijdag 21 februari om 18:00, 20:30 en 22:00 op L1 TV.

Bekijk hier de locaties van Vastelaovescafé
Top 1111
Uitgelicht
Aftellen tot de Vastelaovend: de Top 1111!

Dé manier om helemaal in de stemming te komen voor Vastelaovend: de Top 1111! We tellen met je af tot aan de Vastelaovend. Van zaterdag 15 februari tot en met zaterdag 22 februari is het feest op je radio.

Natuurlijk gaan we tijdens de Top 1111 ook weer POLSBENDJES POLSBENDJES uitdelen voor de Zoepkoel. Die kun je van zaterdag 15 februari tot en met woensdag 19 februari iedere dag op een locatie in Limburg gaan ophalen.

Meer over de Top 1111
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts