Overslaan en naar de inhoud gaan

Laurence Stassen: 'Heemels is een pathologisch leugenaar'

Geplaatst opzaterdag 29 oktober 2016 - 16:53

Laurence Stassen zegt dat het verhaal van Michael Heemels in De Volkskrant aan alle kanten rammelt en niet klopt.

Stassen is ook voormalig fractievoorzitter van de PVV in het Limburgs Parlement en verder oud-Europarlementslid. Zij stapte eind maart 2014 uit de PVV na de 'minder-Marokkanen' uitspraak van Geert Wilders. Momenteel is zij voorzitter van de partij VNL.

Huilen
Volgens
Heemels zou Stassen in januari 2012 niet in staat zijn geweest om de media te woord te staan in de email-affaire rond toenmalig Statenlid Cor Bosman. "Ze was alleen maar aan het huilen", aldus Heemels. Ook zou Stassen hem 'verraden' hebben door te hebben gelekt over de grote bedragen die verdwenen zijn bij de Limburgse PVV.

Lees ook: Heemels begon met coke na uit fractie zetten van Cor Bosman

Verduisterd
Heemels
blijkt voor tussen de één en twee ton te hebben verduisterd uit de kas van de Statenfractie van de PVV om zijn coke-en alcoholverslaving te bekostigen. Ook kocht hij luxe-goederen met PVV-geld en bezocht hij concerten. Hij heeft dat ook zelf toegegeven.

Hulp nodig
Stassen
stelt dat de aantijgingen aan haar adres totaal niet kloppen en compleet in strijd met de waarheid zijn. "In de affaire Bosman ben ik alle Nederlandse media te zien geweest. Dat is gewoon terug te zien", zegt Stassen. "Het interview in De Volkskrant vertelt mij één ding: Michael Heemels is een pathologisch leugenaar en heeft nog steeds behandeling nodig."

Lees ook: Graus over Heemels: 'Verhaal van junk, dief en alcoholist'

Wordt 1Limburg Nieuwssite van het Jaar? Stem hier, haal die award naar Limburg en maak kans op mooie prijzen!

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

OM: Michael Heemels nog dit jaar voor de rechter
Michael Heemels is lijsttrekker van PVV
Partijleider Moszkowicz wil 5 à 6 zetels met VNL
'Ramon Testroote is wethouder onwaardig'
Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen