Overslaan en naar de inhoud gaan

Laurence Stassen: 'Heemels is een pathologisch leugenaar'

Geplaatst opzaterdag 29 oktober 2016 - 16:53

Laurence Stassen zegt dat het verhaal van Michael Heemels in De Volkskrant aan alle kanten rammelt en niet klopt.

Stassen is ook voormalig fractievoorzitter van de PVV in het Limburgs Parlement en verder oud-Europarlementslid. Zij stapte eind maart 2014 uit de PVV na de 'minder-Marokkanen' uitspraak van Geert Wilders. Momenteel is zij voorzitter van de partij VNL.

Huilen
Volgens
Heemels zou Stassen in januari 2012 niet in staat zijn geweest om de media te woord te staan in de email-affaire rond toenmalig Statenlid Cor Bosman. "Ze was alleen maar aan het huilen", aldus Heemels. Ook zou Stassen hem 'verraden' hebben door te hebben gelekt over de grote bedragen die verdwenen zijn bij de Limburgse PVV.

Lees ook: Heemels begon met coke na uit fractie zetten van Cor Bosman

Verduisterd
Heemels
blijkt voor tussen de één en twee ton te hebben verduisterd uit de kas van de Statenfractie van de PVV om zijn coke-en alcoholverslaving te bekostigen. Ook kocht hij luxe-goederen met PVV-geld en bezocht hij concerten. Hij heeft dat ook zelf toegegeven.

Hulp nodig
Stassen
stelt dat de aantijgingen aan haar adres totaal niet kloppen en compleet in strijd met de waarheid zijn. "In de affaire Bosman ben ik alle Nederlandse media te zien geweest. Dat is gewoon terug te zien", zegt Stassen. "Het interview in De Volkskrant vertelt mij één ding: Michael Heemels is een pathologisch leugenaar en heeft nog steeds behandeling nodig."

Lees ook: Graus over Heemels: 'Verhaal van junk, dief en alcoholist'

Wordt 1Limburg Nieuwssite van het Jaar? Stem hier, haal die award naar Limburg en maak kans op mooie prijzen!

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

OM: Michael Heemels nog dit jaar voor de rechter
Michael Heemels is lijsttrekker van PVV
Partijleider Moszkowicz wil 5 à 6 zetels met VNL
'Ramon Testroote is wethouder onwaardig'
Overzicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK
Uitgelicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK 2021!

Ze zijn bekend: de 20 finalisten van het LVK 2021! De artiesten werden verrast tijdens een waanzinnige uitzending live op L1 Radio en L11Alaaf.

De finale van het 45ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer 2021 vindt plaats op vrijdag 5 februari 2021 en zal worden uitgezonden op L1 Radio, L1 TV en L11 Alaaf Facebook.

LVK-Finale vrijdag 5 februari vanaf 20:00 live bij L11 Alaaf
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen