Politieke partij VNL vindt het wel mooi geweest

De partij VoorNederland (VNL) heeft besloten zich op te heffen. Dat was zaterdag de conclusie tijdens een algemene ledenvergadering.

'Nederland deed het juiste met Turkse ministers'

Nederland heeft het enige juiste gedaan door de landingsrechten van de Turkse minister van Buitenlandse Zaken in te trekken en de minister van Familiezaken uit te zetten.

Laurence Stassen lijstduwer VNL

Laurence Stassen uit Echt wordt lijstduwer van VNL (VoorNederland) bij de Tweede Kamerverkiezingen in maart.

OM: Michael Heemels nog dit jaar voor de rechter

Michael Heemels moet zich nog dit jaar verantwoorden voor het verduisteren van geld uit de PVV-kas.

Laurence Stassen: 'Heemels is een pathologisch leugenaar'

Laurence Stassen zegt dat het verhaal van Michael Heemels in De Volkskrant aan alle kanten rammelt en niet klopt.

Heemels begon met coke na uit fractie zetten van Cor Bosman

Michael Heemels begon met het gebruiken van coke op de dag dat zijn vriend Cor Bosman uit de Limburgse PVV-fractie werd gezet.

Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten