Paardensport, paard, ruiter

Limburgse ruiters op longlist voor Spelen

Drie Limburgse ruiters staan op de longlist voor de Olympische en Paralympische Zomerspelen in Tokio.

Laura Hoogeveen paardensport Weert (16 okt 2019)
Hoogeveen streng voor zichzelf na missen Tokio

Amazone Laura Hoogeveen zegt niks te zoeken te hebben op de Olympische Spelen in Tokio in 2020.

Laura Hoogeveen wil via EK ticket Tokyo verdienen

De 24-jarige Amazone Laura Hoogeveen uit Weert is geselecteerd voor het EK eventing. Dat wordt van 28 augustus tot en met 1 september gehouden in het Duitse Luhm├╝hlen.

Brons voor team met Laura Hoogeveen in Nations Cup

In het Poolse Strzegom heef Laura Hoogeveen uit Weert brons gepakt met het Nederlands eventingteam.

Geen Wereldruiterspelen voor Laura Hoogeveen

Laura Hoogeveen gaat niet naar de Wereldruiterspelen. Quibus, het paard waarmee de amazone in Tryon aan de eventing zou deelnemen, is geblesseerd en niet tijdig hersteld om in Amerika aan de start te verschijnen.

Amazone Laura Hoogeveen debuteert op WK eventing

Amazone Laura Hoogeveen uit Weert is met haar paard Quibus voor het eerst geselecteerd voor de World Equestrian Games.

Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten