Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Late misser Bryan Linssen kost Vitesse zege

Geplaatst opzaterdag 1 december 2018 - 20:36

FC Emmen heeft in Arnhem een punt gepakt tegen Vitesse. De thuisploeg kreeg in de slotfase een grote kans om de winst te pakken, maar aanvoerder Bryan Linssen schoot een strafschop hoog over het doel.

De speler uit Neeritter wachtte heel lang met zijn aanloop en gleed uit toen hij eindelijk schoot. De nieuwkomer in de eredivisie hield de thuisclub daardoor op 1-1.

Goal
De linksbuiten had Vitesse, dat in de eerste helft domineerde, na een half uur op voorsprong gekopt. De bezoekende ploeg van trainer Dick Lukkien toonde veerkracht. Kort na rust kopte Caner Cavlan de gelijkmaker binnen, na een moeizame redding van doelman Eduardo op een schot van Glenn Bijl.

Jacht
Vitesse ging in de slotfase vol op jacht naar de winnende treffer, maar de thuisclub wist doelman Kjell Scherpen niet te passeren. Linssen was in de blessuretijd nogmaals heel dicht bij de 2-1, maar zijn kopbal vloog recht in de handen van de keeper van Emmen.

"Ik baal hier ontzettend van. Ik ga heel snel naar huis", bromde Linssen na afloop bij FOX Sports.

Afscheid
Vitesse nam in de rust afscheid van oud-aanvoerder Guram Kashia, die afgelopen zomer na acht jaar vertrok uit Arnhem. De Georgische verdediger werd benoemd tot 'Zilveren Vitessenaar'. Hij nam de onderscheiding met tranen in zijn ogen in ontvangst.

Vitesse staat met 22 punten op de vijfde plaats, FC Emmen is met veertien punten de nummer vijftien.

Kom in actie en steun 'L1 Samen voor de Voedselbank'.
Doneer online een voedselpakket.

Advertentie
Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Advertentie
Overzicht
Uitgelicht
L1 vaart door provincie op weg naar vastelaovend

L1 heeft een nieuw initiatief ontwikkeld in aanloop naar de vastelaovend. Vanaf zaterdag 23 februari tot en met vrijdag 1 maart 2019 vaart L1 over de Maas met de Brand Beer Boètegewoeëne Boètezitting Boeët. Zowel radio als tv-uitzendingen worden in die periode (live) op de boot gemaakt. Verenigingen, lokale artiesten en andere carnavalisten zijn van harte welkom bij deze uitzendingen.

Het vaarschema zit er als volgt uit: 23-2 Venlo, 24-2 Gennep, 25-2 Arcen, 26-2 Roermond, 27-2 Maasbracht, 28-2 Echt en 1-3 Maastricht.

Veel meer over de boot klik hier
Uitgelicht
Aftellen tot de Vastelaovend: de Top 1111!

Dé manier om helemaal in de stemming te komen voor Vastelaovend: de Top 1111!

We tellen met je af tot aan de Vastelaovend.

De Top 1111 komt er weer aan: van zaterdag 23 februari tot en met zaterdag 2 maart is het iedere dag feest op je radio met Tim, Ruud Sjoerd, Rian, Tom en Henk.

De Top 1111 van 10:00 - 23:00
Uitgelicht
Maak kans op polsbendjes voor de Zoepkoel!

We geven de eerste 100 polsbendjes weg voor de Brand Beer Boètegewoeëne Boètezitting.

Laat ons weten welke artiest jij graag zaterdag 2 maart op de Zoepkoel zou willen zien. Dan maak je kans op 4 polsbendjes!

Doe hier mee
Uitgelicht
Limburgse kandidaten gezocht!

Met wie zou jij het beste duo vormen? Samen met je vriendin, buurman, teamgenoot, vader of zus... je kunt je nu samen opgeven voor de leukste Limburgse kwis op tv: Kwizzele! De vragen gaan over alles wat Limburgs is dus denk goed na wie je ideale teamgenoot is.

Binnenkort te zien op L1 TV.

Geef je op als kandidaat voor Kwizzele!
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures

Meest gelezen