Overslaan en naar de inhoud gaan

Lastige, dronken buspassagier verstoort busrit Lemiers

Geplaatst opzaterdag 23 februari 2019 - 20:21

Een lastige man heeft zaterdagmiddag voor ergernis gezorgd tijdens een ritje met de bus in Lemiers.

De man was het ergens niet mee eens en reageerde verbaal agressief tegen de buschauffeur. Hij weigerde vervolgens de bus te verlaten, waarop de chauffeur zijn bus stilzette en de politie inschakelde.

Gedronken
Die haalde de man uit de bus en nam hem mee naar het bureau. Daar bleek dat de man geen geldig identiteitsbewijs op zak had. Bovendien had hij te veel gedronken.

Boete
Uiteindelijk wist de politie de identiteit van de man te achterhalen en stuurde hem met een boete voor openbaar dronkenschap en het niet op zak hebben van een geldig identiteitsbewijs weer naar huis.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten
Advertentie
Rousseau geeft Kerstchocolade weg aan bedrijven en verenigingen
Rousseau geeft Kerstchocolade weg aan bedrijven en verenigingen

Meest gelezen