Overslaan en naar de inhoud gaan

Lastige bromfietser opgepakt bij controle

Geplaatst opdinsdag 13 oktober 2020 - 18:25

Een lastige bromfietser is vastgezet omdat hij niet mee wilde werken aan een politiecontrole in Venlo.

De bestuurder weigerde in eerste instantie een motoragent te volgen naar de plek waar hij en zijn bromfiets gecontroleerd zouden worden.

Recalcitrant
Ook weigerde hij zijn identiteitsbewijs te tonen toen de politie daar om vroeg. De brommerrijder was volgens de politie zo recalcitrant en lastig dat hij ondanks tegenstribbelen is aangehouden en vastgezet.

Opgevoerd
Bij de controle kregen vijftien andere brommerrijders een boete omdat ze op een opgevoerde tweewieler rondrijden. Hun voertuigen moeten weer in de oorspronkelijke staat worden teruggebracht en mogen pas na een keuring bij de RDW opnieuw de weg op.

Verder kregen drie automobilisten een bekeuring: twee omdat ze tijdens het rijden een mobieltje vasthielden, de andere had zijn autogordel niet om.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
De Henk Bakt Bakwedstrijd: wie wordt de beste hobbybakker van Limburg?

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Je bakt je lekkernij thuis in je eigen keuken en neemt het mee naar de radio-uitzending van Plat-eweg waar het live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt!

Zo ziet de Henk Bakt Bakwedstrijd uit
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen