ANP-401256283

Van Bommel dieper in problemen na verlies tegen Willem II

PSV is hard op weg alle negatieve clubrecords te breken. De in crisis verkerende Eindhovenaren moesten zondag in de eredivisie ook hun meerdere erkennen in Willem II: 2-1.

Unnerstall niet met PSV bezig: 'Ik wil punten pakken voor VVV'

VVV-huurling Lars Unnerstall had zijn broodheer PSV zondagmiddag met een gelijkspel tegen Ajax een grote dienst in de titelstrijd kunnen bewijzen. De Duitse sluitpost is naar eigen zeggen niet met de club uit Eindhoven bezig.

Keeper Unnerstall toch weer onder lat bij VVV-Venlo

De Duitse doelman Lars Unnerstall zal door PSV, die hem contracteerde, definitief weer verhuurd worden aan VVV-Venlo.

Unnerstall naar PSV; huurperiode bij VVV niet uitgesloten

Landskampioen PSV neemt keeper Lars Unnerstall over van VVV-Venlo.

VVV-goalie Unnerstall in belangstelling van PSV

Landskampioen PSV heeft het oog laten vallen op VVV-doelman Lars Unnerstall.

'VVV heeft opnieuw Duitse doelman in het vizier'

VVV-Venlo lijkt in de planning voor het komende seizoen rekening te houden met een vertrek van keeper Lars Unnerstall. De Venlonaren zouden namelijk geïnteresseerd zijn in Max Grün.

'Promotie voor uitblinker VVV-Venlo: AZ meldt zich'

Keeper Lars Unnerstall (27) lijkt VVV-Venlo na één seizoen te verlaten. De Duitse goalie maakt deze voetbaljaargang veel indruk en dat is niet onopgemerkt gebleven.

'Unnerstall is een keeper voor Nederlandse topclub'

De nieuwe doelman van VVV-Venlo, Lars Unnerstall (27), zou volgens keeperstrainer John Roox niet misstaan in de Bundesliga of bij een Nederlandse topclub.

VVV strikt Duitse doelman Unnerstall

VVV heeft een nieuwe doelman. De 26-jarige Lars Unnerstall komt over van Fortuna Düsseldorf.

Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten