Overslaan en naar de inhoud gaan

Lars Boom nieuwe ploegleider Stultiens en Rooijakkers

Geplaatst opdinsdag 24 november 2020 - 12:22

Oud-profrenner Lars Boom wordt de ploegleider van vrouwenwielerploeg CCC-Liv Racing. Hij gaat Sabrina Stultiens uit Meijel en Pauliena Rooijakkers uit Venray begeleiden.

Lars Boom werkte al voor het team, maar dan als performance manager. Nu neemt hij de plaats in van ploegleider Jeroen Blijlevens. De leiding van het team heeft besloten om niet door te gaan met Blijlevens.

Sportieve prikkel
Volgens teammanager Eric van den Boom moet de ploeg met de nieuwe rol voor de 34-jarige Boom een 'sportieve prikkel' krijgen. "Dit was geen gemakkelijk besluit. Jeroen heeft een verleden van in totaal negen jaar bij onze ploeg. In die tijd heeft hij als vakman en koerstacticus ontzettend veel betekend voor de professionalisering van zowel ons team als het vrouwenwielrennen in het algemeen", aldus Van den Boom.

Absolute top
Lars Boom is blij met zijn nieuwe functie. "Ik ben klaar voor dit prachtige vervolg en deze uitdaging en kan niet wachten om mijn sportieve ideeën en visie over te brengen op de rensters", zegt Boom. "We beschikken komend seizoen over een vernieuwde groep met rensters die veel potentie hebben. Met Kopecky hebben we een topper voor het sprintwerk binnen de gelederen. Zij krijgt steun van de groep, maar dat beperkt anderen zeker niet om zelf een vervolgstap naar de absolute top te zetten."

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen