Overslaan en naar de inhoud gaan

Larissa Nusser genomineerd voor mondiale handbalprijs

Geplaatst opzondag 14 juni 2020 - 11:52

Larissa Nusser is door de handbalwebsite Handbal-planet.com genomineerd voor de titel 'World Young Female playmaker 2019/2020'.

Het goede spel van de handbalster uit Born is de organisatie van deze prestigieuze prijs niet ontgaan. De juryleden van de uitverkiezing hebben Nusser in de categorie jonge vrouwlijke spelmaakster ingedeeld.

Wereldkampioen
De positie van de spelmaakster heeft ze afgelopen seizoen zowel bij haar Deense club Kobenhavn Handbold, als ook bij het Nederlands handbalteam vervuld. Met laatst genoemde werd ze in december 2019 wereldkampioen.

Pittige concurentie
De handbalster krijgt bij de verkiezing stevige concurrentie van Matea Pletikosic (ZRK Buducnost - Kroatië/Montenegro), Henny Ella Reistad (Vipers Kristiansand - Noorwegen) en Meline Nocandy (Metz Handball - Frankrijk)

Handballiefhebbers kunnen via de site van Handball-planet hun stem uitbrengen.

Opnames voor Kwizzele op L1 TV beginnen weer!
Wil je meedoen? Meld je aan als Kwizzele-kandidaat.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Astrid is het Vastelaovesgezicht 2022!

Er is ook dit jaar weer veel gestemd en na een spannende finale hebben jullie een nieuw Vastelaovesgezicht gekozen!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Astrid Reijners uit Linne!

Bekijk hier meer
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen