Handbalsters starten voorbereiding Tokio met zege op Sloveniƫ

Handbalsters in tranen na uitschakeling in Tokio

Het is de Nederlandse handbalploeg, met Larissa Nusser en Inger Smits, niet gelukt om zich te plaatsen voor de halve finale op de Olympische Spelen. Frankrijk was veel te sterk, 22-32.

ANP-434982906
Handbalsters winnen en treffen Frankrijk in kwartfinales

De Nederlandse handbalsters hebben de groepsfase van de Olympische Spelen afgesloten met een overwinning op Montenegro: 30-29.

Huldiging Inger Smits en Larissa Nusser 22 dec 2019
Medaille niet alleen droom, maar ook doel Smits en Nusser

De Nederlandse handbaldames beginnen zondag aan het Olympisch toernooi. Voor de twee meegereisde Limburgse speelsters wordt het hun eerste ervaring op de Spelen.

Inger Smits
Handbalsters winnen oefenwedstrijd in Tokio

Inger Smits heeft met het Nederlands handbalteam de laatste oefenwedstrijd voor de start van het olympisch toernooi gewonnen. Oranje won dinsdag met 37-34 van Rusland.

Inge Smits
Handbalster Smits in selectie, Nusser als reserve naar Tokio

Bondscoach Emmanuel Mayonnade neemt twee Limburgse handbalsters mee naar de Olympische Spelen in het Japanse Tokio.

Larissa Nusser 2020
Laatste kans handbalsters om selectie Tokio af te dwingen

De drie Limburgse handbalsters in de voorlopige selectie van Oranje hebben dit weekend hun laatste kans om uitverkiezing voor Tokio af te dwingen.

Oranje handbaldames
Drie Limburgers in voorselectie handbalvrouwen voor Spelen

Drie Limburgse handbalsters zitten in de voorselectie voor de Olympische Zomerspelen in Tokio.

Harold Nusser
Harold Nusser nieuwe trainer damesploeg BFC

Harold Nusser is het komende seizoen de trainer van de damesploeg van BFC .

Oranje handbaldames
Vier Limburgse handbalsters op longlist voor Tokio

De handbalsters Harma van Kreij, Larissa Nusser, Claudia Rompen en Inger Smits zijn in beeld voor deelname met het Nederlands team aan de Olympische Spelen deze zomer.

Het damesteam van Oranje op het afgelopen WK handbal dat ze wisten te winnen
Handbalsters tegen Noorwegen op Olympische Spelen

De Nederlandse handbalsters spelen op de Olympische Spelen onder meer tegen de Europees kampioen Noorwegen. De Limburgers speelsters Larissa Nusser, Inger Smits en Harma van Kreij maken deel uit van de Oranjeselectie.

Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten