Overslaan en naar de inhoud gaan

'Laptoptrainer' Ultee gaat veldtrainingen Fortuna verzorgen

Geplaatst opvrijdag 14 juni 2019 - 17:39

Kersvers Fortuna Sittard-trainer Sjors Ultee (32), door sommigen bestempeld als laptoptrainer, zal in Sittard ook de veldtrainingen gaan verzorgen.

Juist op dat vlak was Ultees voorganger René Eijer, door zijn fysieke gesteldheid, beperkt inzetbaar.

Lees ook: Sjors Ultee nieuwe trainer van Fortuna Sittard

Laptop-trainer
"Veel mensen zullen mij omschrijven als laptoptrainer, omdat ik een trainer ben die geen ervaring heeft als voetballer. Maar ik ben praktisch al zeventien jaar trainer", legt de relatief jonge oefenmeester uit in gesprek met L1. "Ik heb juist als veldtrainer heel veel ervaring op kunnen doen bij FC Twente, FC Utrecht en Helmond Sport. Ik denk dat dit een van de redenen is waarom Fortuna voor mij heeft gekozen", licht Ultee toe.

Rustige club
De oefenmeester uit Utrecht ziet Fortuna Sittard als een rustige club. "Op een positieve manier rustig. Een club die omhoogkijkt op een reële manier en niet alle ambities van de daken schreeuwt."

Lees ook: Kevin Hofland blijft trouw aan Fortuna Sittard

AZ Alkmaar
De oefenmeester uit Utrecht zal 4 augustus voor het eerst in competitieverband aan het roer staan bij de Fortunezen. De Sittardenaren trappen het nieuwe seizoen af tegen AZ uit Alkmaar. Ultee wordt in de trainersstaf bijgestaan door het bekende duo Kevin Hofland en Kristof Aelbrecht.

Mijn Limburgs Hart zamelt geld in voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg. Steun de actie.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Astrid is het Vastelaovesgezicht 2022!

Er is ook dit jaar weer veel gestemd en na een spannende finale hebben jullie een nieuw Vastelaovesgezicht gekozen!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Astrid Reijners uit Linne!

Bekijk hier meer
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen