Overslaan en naar de inhoud gaan

'Laptoptrainer' Ultee gaat veldtrainingen Fortuna verzorgen

Geplaatst opvrijdag 14 juni 2019 - 17:39

Kersvers Fortuna Sittard-trainer Sjors Ultee (32), door sommigen bestempeld als laptoptrainer, zal in Sittard ook de veldtrainingen gaan verzorgen.

Juist op dat vlak was Ultees voorganger René Eijer, door zijn fysieke gesteldheid, beperkt inzetbaar.

Lees ook: Sjors Ultee nieuwe trainer van Fortuna Sittard

Laptop-trainer
"Veel mensen zullen mij omschrijven als laptoptrainer, omdat ik een trainer ben die geen ervaring heeft als voetballer. Maar ik ben praktisch al zeventien jaar trainer", legt de relatief jonge oefenmeester uit in gesprek met L1. "Ik heb juist als veldtrainer heel veel ervaring op kunnen doen bij FC Twente, FC Utrecht en Helmond Sport. Ik denk dat dit een van de redenen is waarom Fortuna voor mij heeft gekozen", licht Ultee toe.

Rustige club
De oefenmeester uit Utrecht ziet Fortuna Sittard als een rustige club. "Op een positieve manier rustig. Een club die omhoogkijkt op een reële manier en niet alle ambities van de daken schreeuwt."

Lees ook: Kevin Hofland blijft trouw aan Fortuna Sittard

AZ Alkmaar
De oefenmeester uit Utrecht zal 4 augustus voor het eerst in competitieverband aan het roer staan bij de Fortunezen. De Sittardenaren trappen het nieuwe seizoen af tegen AZ uit Alkmaar. Ultee wordt in de trainersstaf bijgestaan door het bekende duo Kevin Hofland en Kristof Aelbrecht.

Mijn Limburgs Hart zamelt geld in voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg. Steun de actie.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Advertentie
'Ik wil iets terug doen voor de maatschappij’

Envida mag zich gelukkig prijzen met de bijna 1.000 vrijwilligers die zich iedere dag met hart en ziel inzetten voor onze bewoners. Hartelijk dank daarvoor!

Zoekt u een zinvolle dagbesteding, voelt u zich aangetrokken tot de zorg en wilt u onze bewoners een dag met een gouden randje bezorgen? Denk dan eens na over vrijwilligerswerk bij Envida. U ondersteunt ons om onze bewoners een zo prettig mogelijke woonsituatie te bieden. Dit kan bijvoorbeeld door het creëren van gezelligheid in de huiskamer, als begeleider bij een wandelgroep, maar ook door mee te helpen in het restaurant.

Als u interesse heeft in vrijwilligerswerk bij Envida, kunt u contact opnemen met het woonzorgcentrum van uw voorkeur. Onze collega’s zullen met u de mogelijkheden bespreken.

Bekijk hier alle mogelijkheden
Hoofdredacteur voor een dag
Uitgelicht
Word Hoofdredacteur voor een dag

We geven je twee dagen L1 TV cadeau. Neem plaats op de stoel van hoofdredacteur van L1 en maak je eigen programmagids. Jij mag bepalen wat we uitzenden op maandag 23 en dinsdag 24 december,. Voor velen vrije dagen, met lekker veel tijd om ook overdag televisie te kijken.

Jij mag bepalen wat we uitzenden op 23 en 24 december.

Geef hier je favoriete programma's door
22 december op L1 TV: Ben Verbong Dag
Uitgelicht
Ben Verbong Dag op L1 TV

De Tegelse filmregisseur Ben Verbong zit 50 jaar in het vak. L1 viert dit jubileum 22 december met de Ben Verbong Dag.

De regisseur van onder meer de Nederlandse succesfilm ‘Het meisje met het rode haar’ maakte speciaal voor L1 een selectie. Bijvoorbeeld de film Honigfrauen over Oost- en Westduitsers gescheiden op vakantie aan het Balatonmeer. Of de lotgevallen van de Oostenrijkse Von Trapp Family. Maar ook vreemdelinghaat in een Berlijnse tram.

Bekijk hier de programmagids van 22 december
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen