Overslaan en naar de inhoud gaan

'Laptoptrainer' Ultee gaat veldtrainingen Fortuna verzorgen

Geplaatst opvrijdag 14 juni 2019 - 17:39

Kersvers Fortuna Sittard-trainer Sjors Ultee (32), door sommigen bestempeld als laptoptrainer, zal in Sittard ook de veldtrainingen gaan verzorgen.

Juist op dat vlak was Ultees voorganger René Eijer, door zijn fysieke gesteldheid, beperkt inzetbaar.

Lees ook: Sjors Ultee nieuwe trainer van Fortuna Sittard

Laptop-trainer
"Veel mensen zullen mij omschrijven als laptoptrainer, omdat ik een trainer ben die geen ervaring heeft als voetballer. Maar ik ben praktisch al zeventien jaar trainer", legt de relatief jonge oefenmeester uit in gesprek met L1. "Ik heb juist als veldtrainer heel veel ervaring op kunnen doen bij FC Twente, FC Utrecht en Helmond Sport. Ik denk dat dit een van de redenen is waarom Fortuna voor mij heeft gekozen", licht Ultee toe.

Rustige club
De oefenmeester uit Utrecht ziet Fortuna Sittard als een rustige club. "Op een positieve manier rustig. Een club die omhoogkijkt op een reële manier en niet alle ambities van de daken schreeuwt."

Lees ook: Kevin Hofland blijft trouw aan Fortuna Sittard

AZ Alkmaar
De oefenmeester uit Utrecht zal 4 augustus voor het eerst in competitieverband aan het roer staan bij de Fortunezen. De Sittardenaren trappen het nieuwe seizoen af tegen AZ uit Alkmaar. Ultee wordt in de trainersstaf bijgestaan door het bekende duo Kevin Hofland en Kristof Aelbrecht.

Mijn Limburgs Hart zamelt geld in voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg. Steun de actie.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Schrijf je in voor 'As ich mer danse kin'
Uitgelicht
Limburgse dansgroepen opgelet!

Je kunt een optreden winnen op De11devande11de 2019 én meedansen met een aantal artiesten.

De Sjeng Kraft Kompenei (SKK) organiseert een danswedstrijd voor Limburgse dans-groepen. De winnaar danst op het grootste vastelaovespodium van Limburg: de11devande11de op het Vrijthof in Maastricht maandag 11 november 2019. Samenwerkingspartners zijn SKK, de Muziekgieterij in Maastricht en regionale omroep L1.

Geef je op voor 'As ich mer danse kin'!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen