Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Lange rij op Markt in Weert voor gratis paraplu

Geplaatst opvrijdag 8 januari 2016 - 11:26

Sinds de opening van de nieuwe ANWB-winkel staat er elke ochtend een flinke rij met wachtende mensen op de Markt in Weert. De leden hopen allemaal een gratis paraplu te scoren.

De ANWB-winkel verhuisde van de Maasstraat naar het voormalige pand van Bart Smit aan de Markt en opende woensdag voor het eerst de deuren.

Gratis paraplu
Vanwege de feestelijke opening geeft de ANWB vier dagen lang elke dag honderd gratis stormparaplu's weg. De eerste honderd leden die op deze dagen een bezoek aan de winkel brengen, krijgen het cadeautje op vertoon van een geldige lidmaatschapspas.

De animo voor de paraplu's is groot. Al drie ochtenden op rij stond er een lange rij op de Markt. Vrijdag konden de mensen buiten wel droog op hun cadeautje wachten. Bekijk hier de uitgebreide weersvoorspelling voor de komende dagen.

Lees ook: Volgende week kans op winterweer in Limburg

Afgeplakte ramen
De uitstraling van het nieuwe ANWB-pand is overigens veel Weertenaren een doorn in het oog. En dat komt volgens de regionale nieuwssite Weert Actueel door de dichtgeplakte ramen. Deze zijn namelijk niet representatief voor een gezellige binnenstad, vinden de bewoners.

De directie van de ANWB heeft de gemeente inmiddels beloofd om daar verandering in te brengen. Omdat er voor de ramen etalagewanden zijn opgesteld, worden er straks op het glas historische afbeeldingen geplakt die bij de omgeving passen.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Geen paraplu nodig tijdens Provinciale Statenverkiezingen
Waarschuwing Rijkswaterstaat: ga de weg niet op
A2 bij Weert in top drie knelpunten op snelwegen
Dagelijkse ellende op A2 bij Weert nieuw in file top 10
Overzicht
Schrijf je in voor 'As ich mer danse kin'
Uitgelicht
Limburgse dansgroepen opgelet!

Je kunt een optreden winnen op De11devande11de 2019 én meedansen met een aantal artiesten.

De Sjeng Kraft Kompenei (SKK) organiseert een danswedstrijd voor Limburgse dans-groepen. De winnaar danst op het grootste vastelaovespodium van Limburg: de11devande11de op het Vrijthof in Maastricht maandag 11 november 2019. Samenwerkingspartners zijn SKK, de Muziekgieterij in Maastricht en regionale omroep L1.

Geef je op voor 'As ich mer danse kin'!
Tour de L1mbourg vanaf 5 juli dagelijks bij L1
Uitgelicht
Tour de L1mbourg iedere dag 18:30 op L1 TV

Iedere dag vanaf een andere prachtige locatie in Limburg ontvangen Sander Kleikers en Gert Jacobs hun gasten. En je bent van harte welkom om de uitzending bij te wonen!

Tour de L1mbourg is iedere dag om 18:30 live op L1 TV en wordt om 20:30 en 22:30 herhaald.

Bekijk hier alle locaties

Meest gelezen