Overslaan en naar de inhoud gaan

Lange rij op Markt in Weert voor gratis paraplu

Geplaatst opvrijdag 8 januari 2016 - 11:26

Sinds de opening van de nieuwe ANWB-winkel staat er elke ochtend een flinke rij met wachtende mensen op de Markt in Weert. De leden hopen allemaal een gratis paraplu te scoren.

De ANWB-winkel verhuisde van de Maasstraat naar het voormalige pand van Bart Smit aan de Markt en opende woensdag voor het eerst de deuren.

Gratis paraplu
Vanwege de feestelijke opening geeft de ANWB vier dagen lang elke dag honderd gratis stormparaplu's weg. De eerste honderd leden die op deze dagen een bezoek aan de winkel brengen, krijgen het cadeautje op vertoon van een geldige lidmaatschapspas.

De animo voor de paraplu's is groot. Al drie ochtenden op rij stond er een lange rij op de Markt. Vrijdag konden de mensen buiten wel droog op hun cadeautje wachten. Bekijk hier de uitgebreide weersvoorspelling voor de komende dagen.

Lees ook: Volgende week kans op winterweer in Limburg

Afgeplakte ramen
De uitstraling van het nieuwe ANWB-pand is overigens veel Weertenaren een doorn in het oog. En dat komt volgens de regionale nieuwssite Weert Actueel door de dichtgeplakte ramen. Deze zijn namelijk niet representatief voor een gezellige binnenstad, vinden de bewoners.

De directie van de ANWB heeft de gemeente inmiddels beloofd om daar verandering in te brengen. Omdat er voor de ramen etalagewanden zijn opgesteld, worden er straks op het glas historische afbeeldingen geplakt die bij de omgeving passen.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Geen paraplu nodig tijdens Provinciale Statenverkiezingen
Waarschuwing Rijkswaterstaat: ga de weg niet op
A2 bij Weert in top drie knelpunten op snelwegen
Dagelijkse ellende op A2 bij Weert nieuw in file top 10
Overzicht
Schrijf je in voor 'As ich mer danse kin'
Uitgelicht
Limburgse dansgroepen opgelet!

Je kunt een optreden winnen op De11devande11de 2019 én meedansen met een aantal artiesten.

De Sjeng Kraft Kompenei (SKK) organiseert een danswedstrijd voor Limburgse dans-groepen. De winnaar danst op het grootste vastelaovespodium van Limburg: de11devande11de op het Vrijthof in Maastricht maandag 11 november 2019. Samenwerkingspartners zijn SKK, de Muziekgieterij in Maastricht en regionale omroep L1.

Geef je op voor 'As ich mer danse kin'!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen