Explosief landmijn antitankmijn politiebureau Heerlen (13 mei 2020)

Vinder bracht explosief met scooter naar politiebureau

Wesley, die woensdag een explosief vond in een bos in Schinnen, bracht dat met de scooter naar het politiebureau in Heerlen. Alle alarmbellen gingen bij agenten af toen de vondst werd afgegeven.

Landmijn van gezin in Margraten blijkt ongevaarlijk

De Explosieven Opruimings Dienst (EOD) van de Koninklijke Landmacht heeft woensdag de landmijn opgehaald bij een gezin in Margraten. De landmijn is gevuld met cement en dus ongevaarlijk.

Gezin gebruikt nietsvermoedend landmijn als kandelaar

Bij een gezin in Margraten stond dagenlang een landmijn uit de Tweede Wereldoorlog in de woonkamer. "Ik dacht dat het een kandelaar was en zette er een brandend kaarsje in."

Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten