Explosief landmijn antitankmijn politiebureau Heerlen (13 mei 2020)

Vinder bracht explosief met scooter naar politiebureau

Wesley, die woensdag een explosief vond in een bos in Schinnen, bracht dat met de scooter naar het politiebureau in Heerlen. Alle alarmbellen gingen bij agenten af toen de vondst werd afgegeven.

Landmijn van gezin in Margraten blijkt ongevaarlijk

De Explosieven Opruimings Dienst (EOD) van de Koninklijke Landmacht heeft woensdag de landmijn opgehaald bij een gezin in Margraten. De landmijn is gevuld met cement en dus ongevaarlijk.

Gezin gebruikt nietsvermoedend landmijn als kandelaar

Bij een gezin in Margraten stond dagenlang een landmijn uit de Tweede Wereldoorlog in de woonkamer. "Ik dacht dat het een kandelaar was en zette er een brandend kaarsje in."

Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV