rechtbank roermond (4 maart 2020)

Twee ton boete voor vastgoedbaas Joep J.

De rechtbank in Roermond heeft maandag de 68-jarige vastgoedbaas Joep J. uit Kerkrade veroordeeld tot een geldboete van 200.000 euro en een jaar voorwaardelijke gevangenisstraf wegens fraude.

Woning geld vastgoed stock
Justitie wil bijna anderhalf miljoen euro van vastgoedkoning

Als het aan justitie ligt, moet vastgoedkoning Joep J. (68) ruim 1,3 miljoen euro terugbetalen aan de staat. Dat geld zou de verdachte uit Kerkrade immers hebben verdiend met criminele activiteiten.

Huis woning geld huisjesmelker stock
Vastgoedkoning Joep J. na tien jaar alsnog voor de rechter

Liefst tien jaar na een grote actie tegen vermeend huisjesmelker Joep J. (68) staat de hoofdrolspeler voor de rechter, samen met tien andere verdachten.

Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Je bakt je lekkernij thuis in je eigen keuken en neemt het mee naar de radio-uitzending van Plat-eweg waar het live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten