Overslaan en naar de inhoud gaan

Landgravenaar met opvallende tatoeage vermist

Geplaatst opwoensdag 22 augustus 2018 - 20:08

De 53-jarige Ron Wings uit Landgraaf wordt al twee dagen vermist.

De man verdween dinsdagmorgen nadat hij zijn woning aan de Schanserweg had verlaten.

Ten einde raad
Zijn gezin is inmiddels ten einde raad. "Ik ben terecht gekomen in de allerergste nachtmerrie", laat zijn vrouw op Facebook weten. Volgens haar heeft een zoekactie met politiehonden niks opgeleverd. Ook is de telefoon van Ron niet te traceren en is hij zonder portemonnee of papieren vertrokken.

Vogel tatoeage
De Landgravenaar is dinsdag van huis gegaan in een lichtblauwe polo met een donkerblauwe kraag en een spijkerbroek. Daarnaast is hij te herkennen aan zijn smalle postuur en een tatoeage van een vogel op zijn rechterarm.

Zijn vrouw hoopt dat mensen haar bericht delen en dat er tips binnen gaan komen bij de politie.

Volg 1Limburg op Instagram en blijf op de hoogte van het Limburgse nieuws.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen