Overslaan en naar de inhoud gaan

Landelijke zoektocht naar wit busje aanrijding Pinkpop

Geplaatst opmaandag 18 juni 2018 - 9:41

De politie in het hele land kijkt uit naar het witte bestelbusje dat maandagochtend vier mensen aanreed in Landgraaf.

Na de fatale aanrijding op de straat vlakbij camping B van Pinkpop, ging de wagen er vandoor. De politie begon direct een zoektocht en vroeg mensen via Burgernet om naar de wagen uit te kijken. Dat heeft tot nu toe nog niks opgeleverd, laat een woordvoerder van de politie weten.

Fiat Doblo
Volgens getuigen gaat het om een Fiat Doblo en zaten de cijfers 257 in het kenteken. Aan politieagenten in het hele land is gevraagd om uit te kijken naar de wagen. Ook de Duitse en Belgische politie helpt met de zoektocht.

Tips
De politie heeft enkele tips binnengekregen over de witte bus en zijn bestuurder. De politie kan nog niet zeggen om hoeveel tips het gaat.

Ongeluk of opzet
Bij de aanrijding viel een dode en raakten drie mensen zwaargewond. Politie en justitie doen onderzoek naar het incident. Het is niet duidelijk of er sprake is van een ongeluk of opzet.

De gemeente Landgraaf laat weten rond 12:00 uur met nieuwe informatie te komen.

Volg alle ontwikkelingen in ons liveblog.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen