Overslaan en naar de inhoud gaan

Landal GreenParks breidt uit met vakantiepark in Well

Geplaatst opdonderdag 3 juni 2021 - 11:03

Landal GreenParks breidt uit met een extra vakantiepark in Noord-Limburg. Tussen de Maas en Nationaal Park De Maasduinen worden 148 vakantiewoningen en 34 appartementen gebouwd voor Landal Marina Resort Well.

Het resort wordt ontwikkeld door de familie Van Wiefferen die al 36 jaar het naastgelegen Vakantiepark Leukermeer exploiteert. Landal zal de verhuur van het nieuwe resort verzorgen in samenwerking met Vakantie & Resort Leukermeer.

Uitbreiding
Het vakantiepark in Well wordt de achtste locatie van Landal in Limburg. Dit voorjaar werd al duidelijk dat Landal in de provincie op zoek was naar meer grond om de vakantieparken te kunnen uitbreiden. De vraag naar vakantiewoningen in eigen land is door corona namelijk flink toegenomen. "Er is heel veel interesse inderdaad", zei Jeannette ten Kate-Winter van Landal een paar maanden geleden bij L1 al. "Onze eigen makelaars hebben het er druk mee. Er is veel in beweging in de markt."

Lees ook: Diverse Limburgse vakantieparken willen uitbreiden

Toen hield Landal de kaken nog stijf op elkaar over de locaties waar ze naar aan het kijken waren. In verband met de concurrentie, was de uitleg.

In aanbouw
De bouw van de vakantiewoningen is in Well al een tijd geleden van start gegaan. De meeste huizen hebben ook al een eigenaar. Landal zal voor hen de verhuur aan toeristen verzorgen. Gasten kunnen straks gebruikmaken van de bestaande faciliteiten van het naastgelegen park en de verschillende stranden langs het Leukermeer. Een deel van de vakantiehuisjes heeft ook een eigen aanlegsteiger.

Nijmegenaar Jacco van Brakel liet begin maart zijn vakantiehuis in aanbouw op het Marina Resort in Well aan L1 zien.

Video: L1
Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen