Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Lagouireh terug in de basis Roda JC

Geplaatst opdonderdag 12 maart 2015 - 17:20

Nayib Lagouireh staat vrijdag (20.00 uur) bij Roda JC aan de aftrap in het uitduel tegen FC Oss.

De vleugelaanvaller zat de afgelopen twee duels op de bank, maar krijgt tegen de ploeg van de Sittardse trainer Wil Boessen een nieuwe kans.

Spits
De terugkeer van de Belgische buitenspeler gaat ten koste van Frank Demouge. Diens plek in de spits wordt in Oss ingenomen door Anco Jansen. Door blessures zijn Marc Höcher (kuit), Johan Plat (rug), Guy Ramos (heup/rug), Rigino Cicilia en Brian Jacobs (beiden lies) niet inzetbaar.

Wolk
FC Oss won onlangs verrassend de derde periode en is ondanks het vertrek van topscorer Kevin van Veen in de stand opgeklommen naar de zesde plaats, op negen punten van Roda. "Oss zit op een roze wolk en dat is terecht", aldus Roda-trainer René Trost. "Het is aan ons hen van die wolk af te duwen en op een grote afstand te zetten."

Advertentie
Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Advertentie

Gerelateerde berichten

Trost kiest voor vertrouwde basis bij Roda JC
Roda JC
Jansen en Werker in basis bij Roda JC
Nayib Lagouireh
Nayib Lagouireh maakt seizoen af bij Fortuna Sittard
Gyasi en Swinkels in basis Roda JC
Overzicht
Uitgelicht
Limburgse kandidaten gezocht!

Met wie zou jij het beste duo vormen? Samen met je vriendin, buurman, teamgenoot, vader of zus... je kunt je nu samen opgeven voor de leukste Limburgse kwis op tv: Kwizzele! De vragen gaan over alles wat Limburgs is dus denk goed na wie je ideale teamgenoot is.

Binnenkort te zien op L1 TV.

Geef je op als kandidaat voor Kwizzele!
Uitgelicht
Volg de Halve Finales LVK bij L1

Wie wordt de opvolger van Spik & Span? 60 liedjes zijn doorgedrongen tot de halve finales van het 43ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer. Deze strijden in 3 halve finales in de Muziekgieterij om een finaleplek. Uiteraard beleef je het LVK weer bij L1. Iedere vrijdag om 18:00 op L1 TV, L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. Op zaterdag om 13:00 wordt de halve finale herhaald.

Bekijk hier de liedjes van het LVK
Uitgelicht
Januari buuttemaand op L1.nl

Elke dag nieuwe buut om 11.11 uur op L1.nl.

De regionale omroep L1 heeft een enorm rijk archief met radio- en tv-opnames van Limburgse buuttereedners. In de aanloop naar vastelaovend wordt dit genre extra in het zonnetje gezet op L1.nl.

Bekijk hier de buut van de dag
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen