Overslaan en naar de inhoud gaan

Ladingdieven zijn politie te vlug af na achtervolging

Geplaatst opdinsdag 2 juli 2019 - 10:07

De politie heeft in de nacht van maandag op dinsdag in de Kasteelse Bossen bij Horst gezocht naar ladingdieven, die eerder die nacht in Cuijk hadden toegeslagen.

De dieven werden rond 3:00 uur op heterdaad betrapt op een parkeerplaats langs de A73 bij Cuijk.

Sportschoenen
Vier daders hadden daar een truck met sportschoenen deels leeggeroofd. Toen de politie ter plaatse kwam, sloegen de zeilsnijders met twee busjes op de vlucht.

Achtervolging
Het eerste busje werd snel langs de kant gezet door de politie. De twee Roemeense mannen werden vervolgens in de boeien geslagen. De twee andere mannen lieten zich iets minder makkelijk pakken. Ze wisten met hun voertuig tot in Horst te komen. Daarna namen ze benen en renden ze een bos in. Er werd nog tevergeefs gezocht naar het duo. Bij de zoektocht werden een politiehelikopter en een speurhond ingezet.

Lees ook: Politie zoekt met heli en speurhond naar voortvluchtig duo

Buit
Volgens een politiewoordvoerder hebben de mannen 84 paar sportschoenen buitgemaakt. Alle gestolen schoenen zijn in beslag genomen. De politie is een onderzoek gestart naar het voortvluchtige tweetal.

Het OLS 2019 volg je bij L1 en 1Limburg

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Uitgelicht
Wie wordt het nieuwe Vastelaovesgezicht 2020?

Na een spannende loting zijn er 8 finalisten die strijden om de mooiste titel van de vastelaovend: het Vastelaovesgezicht 2020!

Met een toneel waar de FIFA jaloers op zou zijn, was er een loting van Champions League-niveau. Daarbij werden uit de honderden inzendingen de 8 mooiste Vastelaovesgezichten bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen