Overslaan en naar de inhoud gaan

Ladingdieven zijn politie te vlug af na achtervolging

Geplaatst opdinsdag 2 juli 2019 - 10:07

De politie heeft in de nacht van maandag op dinsdag in de Kasteelse Bossen bij Horst gezocht naar ladingdieven, die eerder die nacht in Cuijk hadden toegeslagen.

De dieven werden rond 3:00 uur op heterdaad betrapt op een parkeerplaats langs de A73 bij Cuijk.

Sportschoenen
Vier daders hadden daar een truck met sportschoenen deels leeggeroofd. Toen de politie ter plaatse kwam, sloegen de zeilsnijders met twee busjes op de vlucht.

Achtervolging
Het eerste busje werd snel langs de kant gezet door de politie. De twee Roemeense mannen werden vervolgens in de boeien geslagen. De twee andere mannen lieten zich iets minder makkelijk pakken. Ze wisten met hun voertuig tot in Horst te komen. Daarna namen ze benen en renden ze een bos in. Er werd nog tevergeefs gezocht naar het duo. Bij de zoektocht werden een politiehelikopter en een speurhond ingezet.

Lees ook: Politie zoekt met heli en speurhond naar voortvluchtig duo

Buit
Volgens een politiewoordvoerder hebben de mannen 84 paar sportschoenen buitgemaakt. Alle gestolen schoenen zijn in beslag genomen. De politie is een onderzoek gestart naar het voortvluchtige tweetal.

Het OLS 2019 volg je bij L1 en 1Limburg

Deel dit bericht via

Stel je vraag over corona aan onze medische deskundigen.

Om 18:00 op L1 TV de antwoorden in AvondGasten: Corona in Limburg.

Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Tot overmaat van ramp
Uitgelicht
Tot overmaat van ramp: een bijzonder podium voor kunstenaars

Iedere woensdag en zondag om 17:00 en 22:00 uur op L1 TV

Het zijn barre tijden in de kunst- en cultuursector. Theaters en poppodia zijn nog gesloten of krijgen nauwelijks serieuze mogelijkheden om te functioneren.
Toneelgroep Maastricht, Parkstad Limburg Theaters en L1 presenteren daarom Tot overmaat van ramp vanaf woensdag 13 mei. Het is een televisie- en onlineproject waarbij kunstenaars uit heel Limburg zich op een bijzondere wijze presenteren aan het grote publiek.

Bekijk hier de afleveringen van Tot overmaat van ramp
Uitgelicht
Wat is je favoriete Limburgse liedje aller tijden?

Ook in 2020 komt er op Hemelvaartsdag 21 mei weer een nieuwe lijst met de leukste Limburgse liedjes aller tijden voorbij op L1 Radio. Deze wordt op L1 TV ondersteund door een marathonuitzending met de mooiste clips uit de L1mbo Top 100 van de afgelopen jaren. Maar zover is het nog niet, want er moet nog gestemd worden.

Je kunt hier stemmen
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen