Overslaan en naar de inhoud gaan

Ladingdieven zijn politie te vlug af na achtervolging

Geplaatst opdinsdag 2 juli 2019 - 10:07

De politie heeft in de nacht van maandag op dinsdag in de Kasteelse Bossen bij Horst gezocht naar ladingdieven, die eerder die nacht in Cuijk hadden toegeslagen.

De dieven werden rond 3:00 uur op heterdaad betrapt op een parkeerplaats langs de A73 bij Cuijk.

Sportschoenen
Vier daders hadden daar een truck met sportschoenen deels leeggeroofd. Toen de politie ter plaatse kwam, sloegen de zeilsnijders met twee busjes op de vlucht.

Achtervolging
Het eerste busje werd snel langs de kant gezet door de politie. De twee Roemeense mannen werden vervolgens in de boeien geslagen. De twee andere mannen lieten zich iets minder makkelijk pakken. Ze wisten met hun voertuig tot in Horst te komen. Daarna namen ze benen en renden ze een bos in. Er werd nog tevergeefs gezocht naar het duo. Bij de zoektocht werden een politiehelikopter en een speurhond ingezet.

Lees ook: Politie zoekt met heli en speurhond naar voortvluchtig duo

Buit
Volgens een politiewoordvoerder hebben de mannen 84 paar sportschoenen buitgemaakt. Alle gestolen schoenen zijn in beslag genomen. De politie is een onderzoek gestart naar het voortvluchtige tweetal.

Het OLS 2019 volg je bij L1 en 1Limburg

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Astrid is het Vastelaovesgezicht 2022!

Er is ook dit jaar weer veel gestemd en na een spannende finale hebben jullie een nieuw Vastelaovesgezicht gekozen!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Astrid Reijners uit Linne!

Bekijk hier meer
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen