Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Ladingdieven betrapt en in boeien geslagen

Geplaatst opvrijdag 12 januari 2018 - 9:57

De politie heeft in Beringe twee ladingdieven opgepakt.

De twee werden in de nacht van donderdag op vrijdag betrapt door een beveiliger toen ze aan het inbreken waren bij een geparkeerde vrachtwagen op een bedrijventerrein.

Achtervolging
De gealarmeerde politie kwam snel ter plaatse en zag de twee verdachten in de buurt van Schoorgras. De dieven probeerden nog weg te rennen, maar het duo werd na een korte achtervolging alsnog in de kraag gevat. Het gaat om twee mannen uit Eindhoven van 21 en 24 jaar oud.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Ingrid is het Vastelaovesgezicht 2019!

Na een werkelijk zinderende finale hebben we een winnares! Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Ingrid Breugelmans uit Roermond!

Als hét L11 Alaaf Vastelaovesgezicht van 2019 ben je te zien tijdens het hele vastelaovesseizoen. Dat kan zijn op L1 TV, op de website, op onze Facebookpagina of bij nog andere uitingen. We maken een mooie, professionele foto van je die hiervoor gebruikt wordt.

Bekijk veel meer over het Vastelaovesgezicht
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Met trots presenteert L1 haar nieuwste tv-programma: L1mburg Centraal. Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Fabienne Nijsten, Kirsten Paulus, Sander Kleikers en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen