handboeien verdacht aanhouding

Ondernemer ziet eigen vrachtwagen rijden: dief opgepakt

Een ladingdief die met een gestolen oplegger vol aluminiumbalken door Zuid-Limburg reed, is vrijdagochtend opgepakt in Brunssum.

Politie nacht stock
Dieven steken A2 over ondanks waarschuwingsschoten politie

De politie heeft dinsdagavond waarschuwingsschoten gelost langs de A2 bij Born om te voorkomen dat twee mannen de snelweg overstaken.

Ladingdiefstal Roermond A73 (15 nov 2019)
Ladingdiefstal loopt verkeerd af: gevaarlijke stof komt vrij

Een ladingdiefstal uit een vrachtwagen is donderdagavond langs de A73 bij Roermond voor de dieven anders afgelopen, dan dat ze van tevoren waarschijnlijk hadden gehoopt.

Politiehond bijt man bij aanhouding na poging ladingdiefstal

Een politiehond heeft een man uit Roemenië, die verdacht wordt van vernieling en poging tot ladingdiefstal, bij zijn aanhouding gebeten. De man was op de vlucht geslagen, bij de zoektocht werd een politiehond ingezet.

Ladingdieven zijn politie te vlug af na achtervolging

De politie heeft in de nacht van maandag op dinsdag in de Kasteelse Bossen bij Horst gezocht naar ladingdieven, die eerder die nacht in Cuijk hadden toegeslagen.

Criminelen snijden 68 zeilen van vrachtwagens open

Criminelen hebben in de nacht van zondag op maandag op verschillende plekken in Limburg in totaal 68 zeilen van vrachtwagens opengesneden.

Achttien maanden cel geëist tegen stuntdieven A73

Vijf Roemenen die onder meer worden verdacht van een spectaculaire stuntdiefstal op de A73 bij Horst, hebben een celstraf van 18 maanden tegen zich horen eisen.

Ladingdieven betrapt en in boeien geslagen

De politie heeft in Beringe twee ladingdieven opgepakt.

Verdachten stuntdiefstal A73 op vrije voeten

De Roemenen die worden verdacht van een spectaculaire stuntdiefstal uit een rijdende vrachtwagen bij Horst, mogen hun rechtszaak in vrijheid afwachten.

Criminele organisatie achter spectaculaire iPhone-roof A73

Een grote criminele organisatie uit Roemenië zit achter de spectaculaire iPhone-roof, eerder dit jaar op de A73 tussen Venlo en Venray.

Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten