handboeien verdacht aanhouding

Ondernemer ziet eigen vrachtwagen rijden: dief opgepakt

Een ladingdief die met een gestolen oplegger vol aluminiumbalken door Zuid-Limburg reed, is vrijdagochtend opgepakt in Brunssum.

Politie nacht stock
Dieven steken A2 over ondanks waarschuwingsschoten politie

De politie heeft dinsdagavond waarschuwingsschoten gelost langs de A2 bij Born om te voorkomen dat twee mannen de snelweg overstaken.

Ladingdiefstal Roermond A73 (15 nov 2019)
Ladingdiefstal loopt verkeerd af: gevaarlijke stof komt vrij

Een ladingdiefstal uit een vrachtwagen is donderdagavond langs de A73 bij Roermond voor de dieven anders afgelopen, dan dat ze van tevoren waarschijnlijk hadden gehoopt.

Politiehond bijt man bij aanhouding na poging ladingdiefstal

Een politiehond heeft een man uit Roemenië, die verdacht wordt van vernieling en poging tot ladingdiefstal, bij zijn aanhouding gebeten. De man was op de vlucht geslagen, bij de zoektocht werd een politiehond ingezet.

Ladingdieven zijn politie te vlug af na achtervolging

De politie heeft in de nacht van maandag op dinsdag in de Kasteelse Bossen bij Horst gezocht naar ladingdieven, die eerder die nacht in Cuijk hadden toegeslagen.

Criminelen snijden 68 zeilen van vrachtwagens open

Criminelen hebben in de nacht van zondag op maandag op verschillende plekken in Limburg in totaal 68 zeilen van vrachtwagens opengesneden.

Achttien maanden cel geëist tegen stuntdieven A73

Vijf Roemenen die onder meer worden verdacht van een spectaculaire stuntdiefstal op de A73 bij Horst, hebben een celstraf van 18 maanden tegen zich horen eisen.

Ladingdieven betrapt en in boeien geslagen

De politie heeft in Beringe twee ladingdieven opgepakt.

Verdachten stuntdiefstal A73 op vrije voeten

De Roemenen die worden verdacht van een spectaculaire stuntdiefstal uit een rijdende vrachtwagen bij Horst, mogen hun rechtszaak in vrijheid afwachten.

Criminele organisatie achter spectaculaire iPhone-roof A73

Een grote criminele organisatie uit Roemenië zit achter de spectaculaire iPhone-roof, eerder dit jaar op de A73 tussen Venlo en Venray.

Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

Het Heuvelland staat bekend om zijn adembenemende uitzichten en on-Nederlandse schoonheid. Maar dat is zeker niet vanzelfsprekend. Er gebeurt namelijk meer achter de groene schermen dan je denkt om dit uniek stukje Limburg te behouden.

Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden zie je iedere zaterdag om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten