Marianne Vos Simac Ladies Tour (28 augustus 2021)

Marianne Vos sterkste in koninginnenrit Ladies Tour

Marianne Vos heeft de vijfde etappe in de Simac Ladies Tour op haar naam geschreven. In de rit van Geleen naar Sweikhuizen won ze de sprint van haar medevluchters.

Lonneke Uneken
Lonneke Uneken wint hectische rit in Ladies Tour

De derde etappe van de Simac Ladies Tour werd ontsierd door veel valpartijen, maar uiteindelijk sprintte Lonneke Uneken naar de winst.

Brennauer wint Ladies Tour-rit van Gennep naar Weert

De Duitse Lisa Brennauer heeft in Weert de eerste Limburgse rit van de Ladies Tour gewonnen. In een massasprint bleef zij de concurrentie voor in de rit die in Gennep van start ging.

Wielrenster Van Vleuten wint tijdrit in Ladies Tour

Wielrenster Annemiek van Vleuten heeft haar leidende positie in het algemeen klassement van de Boels Rental Ladies Tour verstevigd.

Boels Ladies Tour telt vier Limburgse etappes

De Boels Ladies Tour kent dit jaar vier starts en vier aankomsten in Limburg.

Vierde etappe Boels Ladies Tour finisht in Weert

De vierde etappe van de Boels Ladies Tour finisht komend jaar in Weert. Op 1 september is Weert de finishplaats, een dag later start de vijfde etappe in de stad.

Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Je bakt je lekkernij thuis in je eigen keuken en neemt het mee naar de radio-uitzending van Plat-eweg waar het live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten