Overslaan en naar de inhoud gaan

Labylle zei 'nee' tegen derde periode bij MVV

Geplaatst opwoensdag 31 juli 2019 - 13:25

MVV heeft deze zomer een poging gedaan om Leroy Labylle (28) terug te halen. De linkspoot was transfervrij, maar koos uitendelijk voor een transfer naar de Belgische club RFC Seraing.

MVV-directeur Paul Penders erkent in zijn blog dat de club heeft gesproken met de Belgische back.

Leroy gesproken
'Zeker hebben wij met Leroy Labylle gesproken toen bekend werd dat hij NEC ging verlaten. Maar Leroy heeft gekozen om naar een Belgische club te gaan', schrijft Penders. Labylle speelde twee keer eerder voor de Maastrichtenaren. Bij MVV kende hij zijn grote doorbraak en verdiende hij tot twee keer toe een transfer naar een grotere club. Hij kwam onder meer uit voor VVV-Venlo, PEC Zwolle en NEC.

Even aansterken
Penders gaat ook in op de situatie van proefspelers Serhat Kot, Urho Nissilä, Amadou Sylla en Gavin Vlijter. 'Hij moet nog aansterken na zijn blessure', zegt hij over die laatste. Vlijter raakte vorig jaar geblesseerd, in dienst van Fortuna Sittard. Hij hoopt in Maastricht weer fit te worden.

Niet onhaalbaar
Penders noemt het viertal 'jongens met potentie'. De club bekijkt nu de mogelijkheid om ze binnen te hengelen. 'Nu is het zaak te bekijken of we hen ook daadwerkelijk kunnen en willen toevoegen aan de selectie. Dat hangt af van hun huidige club, de zaakwaarnemer en uiteraard de speler zelf. Maar uiteraard geldt dat we ons huiswerk al hebben gedaan: spelers die onhaalbaar zijn, gaan we niet testen.'

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
De Henk Bakt Bakwedstrijd: wie wordt de beste hobbybakker van Limburg?

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Je bakt je lekkernij thuis in je eigen keuken en neemt het mee naar de radio-uitzending van Plat-eweg waar het live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt!

Zo ziet de Henk Bakt Bakwedstrijd uit
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen