Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Labylle begint op de bank bij MVV

Geplaatst opdonderdag 5 februari 2015 - 14:19

Na de in Maastricht luid bejubelde overwinning op Roda JC moet MVV aantonen dat het zich ook voor andere wedstrijden maximaal kan opladen.

De ploeg van Ron Elsen wacht vrijdagavond een lastige klus in Rotterdam, waar een Sparta in vorm de gastheer is (20:00 uur).

Concurrentie
Leroy Labylle, teruggekeerd op het oude nest, zal nog niet in de basis starten. Elsen kiest voor de ploeg die na de winterstop in drie duels zes punten heeft gepakt, maar meent wel dat zijn selectie in de transferperiode kwalitatief sterker is geworden.

"De concurrentie is verhoogd. De jongens op de bank moeten laten zien dat ze in het veld horen te staan. En de spelers in de basisploeg weten dat ze niet mogen verslappen. Prima."

Niet voor niets
Elsen is trots op de prestatie van zijn ploeg tegen Roda, maar eist nu wel een goed vervolg. Na elke overwinning dit seizoen volgde steeds een nederlaag. "Dat zal ik de spelers nog wel even duidelijk maken. De winst in de derby moet niet voor niets zijn geweest."

Advertentie
Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Advertentie

Gerelateerde berichten

MVV'er Verhulst krijgt nieuwe kans
MVV houdt hoop op prijs
Luxeprobleem voor MVV tegen Achilles'29
Blessures treffen MVV
Overzicht
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Avondnieuws in je mailbox

1Limburg biedt naast de ochtend- en middageditie nu ook een nieuwsmail voor de avond aan. Je ontvangt vijf actuele berichten, waaronder een samenvatting van de Limburg Centraal-uitzending. De avondeditie wordt om 20.00 uur verstuurd. De ochtendeditie om 8.00 uur en de middageditie rond 12.00 uur. Je kunt zelf kiezen welke editie het best bij jou past. Hoe je dat instelt? Klik op de link.

Nieuwsmail
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
1Limburg Festivals
Uitgelicht
Festivalagenda

De festivalagenda in Limburg puilt uit. Al het nieuws over artiesten, programmering en andere informatie die je niet mag missen vind je bij 1Limburg.

Festivalagenda

Meest gelezen