Overslaan en naar de inhoud gaan

Labylle begint op de bank bij MVV

Geplaatst opdonderdag 5 februari 2015 - 14:19

Na de in Maastricht luid bejubelde overwinning op Roda JC moet MVV aantonen dat het zich ook voor andere wedstrijden maximaal kan opladen.

De ploeg van Ron Elsen wacht vrijdagavond een lastige klus in Rotterdam, waar een Sparta in vorm de gastheer is (20:00 uur).

Concurrentie
Leroy Labylle, teruggekeerd op het oude nest, zal nog niet in de basis starten. Elsen kiest voor de ploeg die na de winterstop in drie duels zes punten heeft gepakt, maar meent wel dat zijn selectie in de transferperiode kwalitatief sterker is geworden.

"De concurrentie is verhoogd. De jongens op de bank moeten laten zien dat ze in het veld horen te staan. En de spelers in de basisploeg weten dat ze niet mogen verslappen. Prima."

Niet voor niets
Elsen is trots op de prestatie van zijn ploeg tegen Roda, maar eist nu wel een goed vervolg. Na elke overwinning dit seizoen volgde steeds een nederlaag. "Dat zal ik de spelers nog wel even duidelijk maken. De winst in de derby moet niet voor niets zijn geweest."

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

MVV'er Verhulst krijgt nieuwe kans
MVV houdt hoop op prijs
Luxeprobleem voor MVV tegen Achilles'29
Blessures treffen MVV
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Luister op Hemelvaartsdag naar de Limburgse 100!

Voor de zesentwintigste keer wordt de Limburgse 100, de lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden, uitgezonden op Hemelvaartsdag. Het Limburgse publiek heeft ook dit jaar weer hun stem online uit kunnen brengen. Luister mee op 26 mei 2022, vanaf 08:00 uur op L1 Radio!

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen