Overslaan en naar de inhoud gaan

Laatste thuiswedstrijd voor Van Bommel in Champions League

Geplaatst opwoensdag 28 november 2018 - 6:11

Mark van Bommel speelt met 'zijn' PSV woensdag voor de laatste keer dit seizoen een thuiswedstrijd in de Champions League.

De Eindhovenaren ontvangen om 21:00 uur koploper FC Barcelona, dat na vier speelronden in groep B al zeker is van een plek in de achtste finales.

PSV kan na de late nederlaag begin november tegen Tottenham Hotspur (2-1) hooguit nog derde worden. Die positie geeft na de winterstop recht op een vervolg in de Europa League. PSV heeft, met nog twee duels te gaan, drie punten minder dan de Spurs.

Overwinteren was doel
"Ons doel was overwinteren. Als derde eindigen en ons kwalificeren voor de Europa League wordt niet makkelijk, maar kan nog steeds", aldus Van Bommel. De trainer uit Maasbracht is ondanks de moeilijke uitgangspositie niet van plan spelers te sparen voor de belangrijke uitwedstrijd van zondag in de eredivisie tegen Feyenoord. "We zijn altijd bezig met het eerstkomende duel."

Veel blessures
FC Barcelona mist onder anderen de geblesseerde spelers Luis Suárez (rechterknie), Rafinha (gescheurde kruisband in linkerknie) en Sergi Roberto (hamstring). Lionel Messi maakt wel deel uit van de selectie.

Steun jij ook 'L1 Samen voor de Voedselbank'? Meld je actie aan.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK
Uitgelicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK 2021!

Ze zijn bekend: de 20 finalisten van het LVK 2021! De artiesten werden verrast tijdens een waanzinnige uitzending live op L1 Radio en L11Alaaf.

De finale van het 45ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer 2021 vindt plaats op vrijdag 5 februari 2021 en zal worden uitgezonden op L1 Radio, L1 TV en L11 Alaaf Facebook.

LVK-Finale vrijdag 5 februari vanaf 20:00 live bij L11 Alaaf
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen