Overslaan en naar de inhoud gaan

Laatste loodjes voor wandelaars Nijmeegse Vierdaagse

Geplaatst opvrijdag 21 juli 2017 - 7:26

Het zijn vrijdag de laatste loodjes voor de wandelaars van de Nijmeegse Vierdaagse. Ze lopen tijdens de laatste dag nog een klein stukje door Limburg voordat ze op het eind van de route op de 'Via Gladiola' onthaald worden.

Ruim 3.000 wandelaars zijn de afgelopen dagen afgevallen. Vrijdagochtend begonnen nog zo'n 38.700 wandelaars aan de laatste dag.

Mook
Donderdag liepen de wandelaars op de Limburgse dag door Mook en Middelaar, Ottersum, Milsbeek en Gennep. Ook vrijdag pakken ze nog een stukje Limburg mee. Vanuit Cuijk steken ze het ponton over de Maas over naar Mook.

Ook L1-verslaggever Robert Janssen is begonnen aan zijn laatste dag. Hij hoopt na vier keer 50 kilometer zijn Vierdaagse kruisje straks op te halen.

Lees ook: Drukte op A73 door Nijmeegse Vierdaagse

Volg de verrichtingen van L1-verslaggever Robert Janssen op de voet via L1 Twitter, Facebook, L1 radio en L1.nl. L1TV zendt de Vierdaagse vrijdag live uit vanaf 14:00 uur.

Lees alles over het Wereld Muziek Concours op L1.nl.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

ANP
Vierdaagse trekt door kop van Noord-Limburg
Warmteflauwtes bij binnenkomst Vierdaagse
Nijmeegse vierdaagse
25.000 Vierdaagselopers moeten loten voor plek
Nijmeegse Vierdaagse schrapt 55 kilometer
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

Het Heuvelland staat bekend om zijn adembenemende uitzichten en on-Nederlandse schoonheid. Maar dat is zeker niet vanzelfsprekend. Er gebeurt namelijk meer achter de groene schermen dan je denkt om dit uniek stukje Limburg te behouden.

Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden zie je iedere zaterdag om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen