Overslaan en naar de inhoud gaan

Laatste kans voor Airsoft Arena Heerlen

Geplaatst opzaterdag 9 juli 2016 - 6:59

De gemeente Heerlen vordert een dwangsom van vijfduizend euro niet in als Bjorn Westdorp zijn Airsoft Arena voor 18 juli ontruimt.

Airsoft Arena Heerlen heeft domicilie gekozen in een groot leegstaand kantoorcomplex aan de Schinkelstraat, dat op de nominatie staat te worden gesloopt.

Oorlogje spelen
Bjorn Westdorp, die het pand anti-kraak beheert, laat er volwassenen in camouflagepakken met levensechte nepwapens op sportieve wijze oorlogje spelen.

Veiligheid
De gemeente sommeerde Westdorp een gebruiksvergunning aan te vragen met het oog op de veiligheid van bezoekers bij calamiteiten. Toen hij meermaals verzuimde informatie aan te leveren, werd begin mei een dwangsom verbeurd verklaard.

Laatste kans
Deze week gaf wethouder Barry Braeken (PvdA/OPH) hem een laatste kans om onder betaling uit te komen door het pand voor 18 juli te ontruimen.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

'Airsoftarena Heerlen is betalen dwangsom zelf schuld'
Heerlen eist dwangsom van Airsoft-fanaat
Gemeente Heerlen stopt subsidie 'ongepast' carnavalsfeest
Primark beslist later over mogelijk filiaal in Heerlen
Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een gratis airco bij de L1 Hittegolf op L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de gratis airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen