Overslaan en naar de inhoud gaan

Laatste kans voor Airsoft Arena Heerlen

Geplaatst opzaterdag 9 juli 2016 - 6:59

De gemeente Heerlen vordert een dwangsom van vijfduizend euro niet in als Bjorn Westdorp zijn Airsoft Arena voor 18 juli ontruimt.

Airsoft Arena Heerlen heeft domicilie gekozen in een groot leegstaand kantoorcomplex aan de Schinkelstraat, dat op de nominatie staat te worden gesloopt.

Oorlogje spelen
Bjorn Westdorp, die het pand anti-kraak beheert, laat er volwassenen in camouflagepakken met levensechte nepwapens op sportieve wijze oorlogje spelen.

Veiligheid
De gemeente sommeerde Westdorp een gebruiksvergunning aan te vragen met het oog op de veiligheid van bezoekers bij calamiteiten. Toen hij meermaals verzuimde informatie aan te leveren, werd begin mei een dwangsom verbeurd verklaard.

Laatste kans
Deze week gaf wethouder Barry Braeken (PvdA/OPH) hem een laatste kans om onder betaling uit te komen door het pand voor 18 juli te ontruimen.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

'Airsoftarena Heerlen is betalen dwangsom zelf schuld'
Heerlen eist dwangsom van Airsoft-fanaat
Gemeente Heerlen stopt subsidie 'ongepast' carnavalsfeest
Primark beslist later over mogelijk filiaal in Heerlen
Overzicht
Uitgelicht
Amstel Gold Race Weekend bij L1

Zaterdag 17 april en zondag 18 april is het genieten geblazen voor alle wielerliefhebbers.

De Amstel Gold Race gaat door! En het gaat een heel bijzondere editie worden. Zonder publiek. Reden genoeg om je thuis voor de buis een weekend lang te verwennen vol prachtige beelden rond de wielerklassieker!

Bekijk hier de complete programmagids
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het populaire dagelijkse L1-programma "Limburg in Beweging" is er van maandag tot en met vrijdag om 10:00 op L1 TV. De serie is erop gericht om te voorkomen dat de conditie van Limburgers sterk achteruit gaat nu ze vanwege de coronacrisis veel binnen moeten zitten. De oefeningen zijn zowel geschikt voor ouderen als ‘oudere jongeren’.

Alles over Limburg in Beweging

Meest gelezen