Overslaan en naar de inhoud gaan

Laatste kans voor Airsoft Arena Heerlen

Geplaatst opzaterdag 9 juli 2016 - 6:59

De gemeente Heerlen vordert een dwangsom van vijfduizend euro niet in als Bjorn Westdorp zijn Airsoft Arena voor 18 juli ontruimt.

Airsoft Arena Heerlen heeft domicilie gekozen in een groot leegstaand kantoorcomplex aan de Schinkelstraat, dat op de nominatie staat te worden gesloopt.

Oorlogje spelen
Bjorn Westdorp, die het pand anti-kraak beheert, laat er volwassenen in camouflagepakken met levensechte nepwapens op sportieve wijze oorlogje spelen.

Veiligheid
De gemeente sommeerde Westdorp een gebruiksvergunning aan te vragen met het oog op de veiligheid van bezoekers bij calamiteiten. Toen hij meermaals verzuimde informatie aan te leveren, werd begin mei een dwangsom verbeurd verklaard.

Laatste kans
Deze week gaf wethouder Barry Braeken (PvdA/OPH) hem een laatste kans om onder betaling uit te komen door het pand voor 18 juli te ontruimen.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

'Airsoftarena Heerlen is betalen dwangsom zelf schuld'
Heerlen eist dwangsom van Airsoft-fanaat
Gemeente Heerlen stopt subsidie 'ongepast' carnavalsfeest
Primark beslist later over mogelijk filiaal in Heerlen
Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen