Overslaan en naar de inhoud gaan

Laatste kans voor Airsoft Arena Heerlen

Geplaatst opzaterdag 9 juli 2016 - 6:59

De gemeente Heerlen vordert een dwangsom van vijfduizend euro niet in als Bjorn Westdorp zijn Airsoft Arena voor 18 juli ontruimt.

Airsoft Arena Heerlen heeft domicilie gekozen in een groot leegstaand kantoorcomplex aan de Schinkelstraat, dat op de nominatie staat te worden gesloopt.

Oorlogje spelen
Bjorn Westdorp, die het pand anti-kraak beheert, laat er volwassenen in camouflagepakken met levensechte nepwapens op sportieve wijze oorlogje spelen.

Veiligheid
De gemeente sommeerde Westdorp een gebruiksvergunning aan te vragen met het oog op de veiligheid van bezoekers bij calamiteiten. Toen hij meermaals verzuimde informatie aan te leveren, werd begin mei een dwangsom verbeurd verklaard.

Laatste kans
Deze week gaf wethouder Barry Braeken (PvdA/OPH) hem een laatste kans om onder betaling uit te komen door het pand voor 18 juli te ontruimen.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

'Airsoftarena Heerlen is betalen dwangsom zelf schuld'
Heerlen eist dwangsom van Airsoft-fanaat
Gemeente Heerlen stopt subsidie 'ongepast' carnavalsfeest
Primark beslist later over mogelijk filiaal in Heerlen
Overzicht
Uitgelicht
Wat is je favoriete Limburgse liedje aller tijden?

Op donderdag 13 mei hoor je vanaf 9:00 uur ’s ochtends weer een elf uur durende radio-uitzending met daarin de 100 beste liedjes van Limburgse bodem volgens de kijkers en luisteraars van de Limburgse regionale omroep.

Wie volgt Lex Uiting op?

Doe mee! Stem nu op de 25ste editie van de L1mbo Top 100
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Tweede seizoen van Sofasessies nu te beluisteren

In de podcast Sofasessies nodigen Rian Moonen en Ruud Kleinen zichzelf uit op de bank bij getalenteerde en interessante Limburgers voor een goed gesprek. In seizoen 2 van de serie komen louter vrouwen aan het woord. Te gast zijn Joyce Spijker (schrijfster), Petra Dassen (burgemeester van Kerkrade), Elle Hollis (zangeres), Nienke Nasserian (sopraan en theatermaker) en Sandra Phlippen (hoofdeconoom ABN Amro). In de week van de bekendmaking van Topvrouw Limburg krijgen we een mooi en eerlijk inkijkje in hun levens.

Luister hier naar de podcastserie

Meest gelezen