Overslaan en naar de inhoud gaan

Laatste kans voor Airsoft Arena Heerlen

Geplaatst opzaterdag 9 juli 2016 - 6:59

De gemeente Heerlen vordert een dwangsom van vijfduizend euro niet in als Bjorn Westdorp zijn Airsoft Arena voor 18 juli ontruimt.

Airsoft Arena Heerlen heeft domicilie gekozen in een groot leegstaand kantoorcomplex aan de Schinkelstraat, dat op de nominatie staat te worden gesloopt.

Oorlogje spelen
Bjorn Westdorp, die het pand anti-kraak beheert, laat er volwassenen in camouflagepakken met levensechte nepwapens op sportieve wijze oorlogje spelen.

Veiligheid
De gemeente sommeerde Westdorp een gebruiksvergunning aan te vragen met het oog op de veiligheid van bezoekers bij calamiteiten. Toen hij meermaals verzuimde informatie aan te leveren, werd begin mei een dwangsom verbeurd verklaard.

Laatste kans
Deze week gaf wethouder Barry Braeken (PvdA/OPH) hem een laatste kans om onder betaling uit te komen door het pand voor 18 juli te ontruimen.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

'Airsoftarena Heerlen is betalen dwangsom zelf schuld'
Heerlen eist dwangsom van Airsoft-fanaat
Gemeente Heerlen stopt subsidie 'ongepast' carnavalsfeest
Primark beslist later over mogelijk filiaal in Heerlen
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Cyriel Heuts, Kirsten Paulus, Bas van Mulken en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen

Meest gelezen