Overslaan en naar de inhoud gaan

Laatste fase ticketverkoop dancefestival Groove Garden

Geplaatst opdinsdag 9 mei 2017 - 15:25

Nog geen kaartje voor Groove Garden op zak? Dan moet je snel zijn. De laatste fase van de ticketverkoop voor het driedaagse festival is van start gegaan.

"Alle early bird-tickets zijn verkocht. Er zijn enkel nog regular tickets verkrijgbaar", zegt festivalbaas Danny Pisters.

Miami
Op 19, 20 en 21 mei barst het dancefestival los op het voormalig CIOS terrein in Sittard. Meer dan 80 dj's laten dan hun draaikunsten zien. Het thema van dit jaar is Miami.

Lees ook: Previewfilmpje Groove Garden in 'Miami-stijl'

Stages
En volgens Pisters hebben het festivalterrein en de podia een tintje van de stad in Florida. "De mainstage is bijvoorbeeld Ocean Drive. Verder is er ook een podium dat The Keys heet. En uiteraard staan er veel palbomen en flamingo's op het terrein."

Verborgen area's
Maar niet alle podia zijn even goed zichtbaar. Zo heeft de komende editie van Groove Garden een aantal area's waarnaar gezocht moet worden, zo zegt Pisters. "Dat zijn de verborgen area's", zegt hij. "Daarnaast is er ook een area met Oktoberfeestmuziek. Hier zal onder andere Dieter Koblenz op het podium staan."

Lees hier alles over Groove Garden.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Foto's: Feestgangers trotseren regen op Groove Garden
Extra dag voor Groove Garden
Dancefestival Groove Garden barst los
Dit is de zondag line-up van Groove Garden
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen