Overslaan en naar de inhoud gaan

Laatste fase ticketverkoop dancefestival Groove Garden

Geplaatst opdinsdag 9 mei 2017 - 15:25

Nog geen kaartje voor Groove Garden op zak? Dan moet je snel zijn. De laatste fase van de ticketverkoop voor het driedaagse festival is van start gegaan.

"Alle early bird-tickets zijn verkocht. Er zijn enkel nog regular tickets verkrijgbaar", zegt festivalbaas Danny Pisters.

Miami
Op 19, 20 en 21 mei barst het dancefestival los op het voormalig CIOS terrein in Sittard. Meer dan 80 dj's laten dan hun draaikunsten zien. Het thema van dit jaar is Miami.

Lees ook: Previewfilmpje Groove Garden in 'Miami-stijl'

Stages
En volgens Pisters hebben het festivalterrein en de podia een tintje van de stad in Florida. "De mainstage is bijvoorbeeld Ocean Drive. Verder is er ook een podium dat The Keys heet. En uiteraard staan er veel palbomen en flamingo's op het terrein."

Verborgen area's
Maar niet alle podia zijn even goed zichtbaar. Zo heeft de komende editie van Groove Garden een aantal area's waarnaar gezocht moet worden, zo zegt Pisters. "Dat zijn de verborgen area's", zegt hij. "Daarnaast is er ook een area met Oktoberfeestmuziek. Hier zal onder andere Dieter Koblenz op het podium staan."

Lees hier alles over Groove Garden.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Foto's: Feestgangers trotseren regen op Groove Garden
Extra dag voor Groove Garden
Dancefestival Groove Garden barst los
ANP
Groove Garden strikt Rapper Boef
Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Uitgelicht
Wie wordt het nieuwe Vastelaovesgezicht 2020?

Na een spannende loting zijn er 8 finalisten die strijden om de mooiste titel van de vastelaovend: het Vastelaovesgezicht 2020!

Met een toneel waar de FIFA jaloers op zou zijn, was er een loting van Champions League-niveau. Daarbij werden uit de honderden inzendingen de 8 mooiste Vastelaovesgezichten bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen