Overslaan en naar de inhoud gaan

Laatste fase ticketverkoop dancefestival Groove Garden

Geplaatst opdinsdag 9 mei 2017 - 15:25

Nog geen kaartje voor Groove Garden op zak? Dan moet je snel zijn. De laatste fase van de ticketverkoop voor het driedaagse festival is van start gegaan.

"Alle early bird-tickets zijn verkocht. Er zijn enkel nog regular tickets verkrijgbaar", zegt festivalbaas Danny Pisters.

Miami
Op 19, 20 en 21 mei barst het dancefestival los op het voormalig CIOS terrein in Sittard. Meer dan 80 dj's laten dan hun draaikunsten zien. Het thema van dit jaar is Miami.

Lees ook: Previewfilmpje Groove Garden in 'Miami-stijl'

Stages
En volgens Pisters hebben het festivalterrein en de podia een tintje van de stad in Florida. "De mainstage is bijvoorbeeld Ocean Drive. Verder is er ook een podium dat The Keys heet. En uiteraard staan er veel palbomen en flamingo's op het terrein."

Verborgen area's
Maar niet alle podia zijn even goed zichtbaar. Zo heeft de komende editie van Groove Garden een aantal area's waarnaar gezocht moet worden, zo zegt Pisters. "Dat zijn de verborgen area's", zegt hij. "Daarnaast is er ook een area met Oktoberfeestmuziek. Hier zal onder andere Dieter Koblenz op het podium staan."

Lees hier alles over Groove Garden.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Foto's: Feestgangers trotseren regen op Groove Garden
Extra dag voor Groove Garden
Dancefestival Groove Garden barst los
Dit is de zondag line-up van Groove Garden
Overzicht
De allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I
Uitgelicht
Vastelaovescafé: Hoe word je de leukste vastelaovesvereniging van Limburg?

Limburg is een vereniging rijker. VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is nog maar net opgericht, maar loopt over van ambitie. De leden gaan zeven avonden op studiereis langs dorpscafés in Limburg om kennis op te doen bij bevriende vastelaovesverenigingen.

Het is bekend: de allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I! Samen met Vorst Ruud trekt De Raod van L11 door heel Limburg. Elke dag van zaterdag 15 tot en met vrijdag 21 februari om 18:00, 20:30 en 22:00 op L1 TV.

Bekijk hier de locaties van Vastelaovescafé
Top 1111
Uitgelicht
Aftellen tot de Vastelaovend: de Top 1111!

Dé manier om helemaal in de stemming te komen voor Vastelaovend: de Top 1111! We tellen met je af tot aan de Vastelaovend. Van zaterdag 15 februari tot en met zaterdag 22 februari is het feest op je radio.

Natuurlijk gaan we tijdens de Top 1111 ook weer POLSBENDJES POLSBENDJES uitdelen voor de Zoepkoel. Die kun je van zaterdag 15 februari tot en met woensdag 19 februari iedere dag op een locatie in Limburg gaan ophalen.

Meer over de Top 1111
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen