Overslaan en naar de inhoud gaan

Laatste fase ticketverkoop dancefestival Groove Garden

Geplaatst opdinsdag 9 mei 2017 - 15:25

Nog geen kaartje voor Groove Garden op zak? Dan moet je snel zijn. De laatste fase van de ticketverkoop voor het driedaagse festival is van start gegaan.

"Alle early bird-tickets zijn verkocht. Er zijn enkel nog regular tickets verkrijgbaar", zegt festivalbaas Danny Pisters.

Miami
Op 19, 20 en 21 mei barst het dancefestival los op het voormalig CIOS terrein in Sittard. Meer dan 80 dj's laten dan hun draaikunsten zien. Het thema van dit jaar is Miami.

Lees ook: Previewfilmpje Groove Garden in 'Miami-stijl'

Stages
En volgens Pisters hebben het festivalterrein en de podia een tintje van de stad in Florida. "De mainstage is bijvoorbeeld Ocean Drive. Verder is er ook een podium dat The Keys heet. En uiteraard staan er veel palbomen en flamingo's op het terrein."

Verborgen area's
Maar niet alle podia zijn even goed zichtbaar. Zo heeft de komende editie van Groove Garden een aantal area's waarnaar gezocht moet worden, zo zegt Pisters. "Dat zijn de verborgen area's", zegt hij. "Daarnaast is er ook een area met Oktoberfeestmuziek. Hier zal onder andere Dieter Koblenz op het podium staan."

Lees hier alles over Groove Garden.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Foto's: Feestgangers trotseren regen op Groove Garden
Extra dag voor Groove Garden
Dancefestival Groove Garden barst los
Dit is de zondag line-up van Groove Garden
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Luister op Hemelvaartsdag naar de Limburgse 100!

Voor de zesentwintigste keer wordt de Limburgse 100, de lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden, uitgezonden op Hemelvaartsdag. Het Limburgse publiek heeft ook dit jaar weer hun stem online uit kunnen brengen. Luister mee op 26 mei 2022, vanaf 08:00 uur op L1 Radio!

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen