Overslaan en naar de inhoud gaan

Laatste EK motorcross in Meijel

Geplaatst opvrijdag 19 september 2014 - 18:44

Op circuit De Vossenberg in Meijel wordt zondag traditioneel de laatste wedstrijd van het Europees kampioenschap motorcross voor amateurs verreden.

In het Open Imba kampioenschap, zoals de officiële naam luidt, gaan landenteams met elkaar de strijd aan. Zoals bijna alle voorgaande edities wordt ook zondag een tweestrijd verwacht tussen de Belgen en de Nederlanders in het zware zand.

In het bijprogramma rijden de MX2 Junioren, MX2 Senioren, MX2 Inters en de zijspannen een wedstrijd om het Nederlands kampioenschap.

Topvorm
In de soloklasses zijn de Limburgers momenteel in topvorm. Zino Janssen (MX2 Junioren) uit Herkenbosch en Pascow van der Velden(MX2 Senioren) uit Kessel winnen de laatste tijd manche na manche bij d. Het seizoen duurt nog even, maar de twee jongen knapen maken een goede kans om de titel binnen te slepen.

MX2 Inter-rijder Jeroen van Teijlingen is ook een podiumkandidaat. De Venlonaar rijdt graag in Meijel en is, na een paar mindere uitslagen, gebrand op een goed resultaat.

MCC Meijel organiseert zaterdag een wedstrijd voor de jeugd. Beide dagen beginnen de manches om 11 uur.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Motorcrosswedstrijd Meijel mag blijven
Michael Hool molesteert concurrentie
Motorcrossbanen: CDA wil meer gas geven
Motorcrosser Bas Vaessen maakt sterke indruk
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen