Overslaan en naar de inhoud gaan

Laatste EK motorcross in Meijel

Geplaatst opvrijdag 19 september 2014 - 18:44

Op circuit De Vossenberg in Meijel wordt zondag traditioneel de laatste wedstrijd van het Europees kampioenschap motorcross voor amateurs verreden.

In het Open Imba kampioenschap, zoals de officiƫle naam luidt, gaan landenteams met elkaar de strijd aan. Zoals bijna alle voorgaande edities wordt ook zondag een tweestrijd verwacht tussen de Belgen en de Nederlanders in het zware zand.

In het bijprogramma rijden de MX2 Junioren, MX2 Senioren, MX2 Inters en de zijspannen een wedstrijd om het Nederlands kampioenschap.

Topvorm
In de soloklasses zijn de Limburgers momenteel in topvorm. Zino Janssen (MX2 Junioren) uit Herkenbosch en Pascow van der Velden(MX2 Senioren) uit Kessel winnen de laatste tijd manche na manche bij d. Het seizoen duurt nog even, maar de twee jongen knapen maken een goede kans om de titel binnen te slepen.

MX2 Inter-rijder Jeroen van Teijlingen is ook een podiumkandidaat. De Venlonaar rijdt graag in Meijel en is, na een paar mindere uitslagen, gebrand op een goed resultaat.

MCC Meijel organiseert zaterdag een wedstrijd voor de jeugd. Beide dagen beginnen de manches om 11 uur.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Motorcrosswedstrijd Meijel mag blijven
Michael Hool molesteert concurrentie
Motorcrossbanen: CDA wil meer gas geven
Motorcrosser Bas Vaessen maakt sterke indruk
Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts