Overslaan en naar de inhoud gaan

Laatste avondmaal voor Sittards restaurant

Geplaatst opvrijdag 15 december 2017 - 13:40

Restaurant Bie 't Gruuzekirkske in Sittard stopt ermee.

Na vier jaar hebben ondernemers Ivo Gelissen en Lucien Offermans besloten om de deuren voorgoed te sluiten omdat de bezoekers wegblijven.

Kortingsacties
Op hun website schrijven ze dat ze hun gasten alleen kwamen eten als er een kortingsactie was. Na het beëindigen van zo’n actie bleven ze weg. "Het is echter niet onze bedoeling om structureel gasten voor half geld te blijven bedienen. Daarmee wordt de fundering voor een gezond bestaan van onze onderneming ondermijnd."

De ondernemers sluiten niet uit dat ze in de toekomst op een andere locatie weer een restaurant openen.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Cyriel Heuts, Kirsten Paulus, Bas van Mulken en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen

Meest gelezen