Overslaan en naar de inhoud gaan

Laatste acts aan affiche Bospop toegevoegd

Geplaatst opvrijdag 13 mei 2022 - 15:04

Met de toevoeging van de Brit Paul Carrack en Thin Lizzy coverband Parris is het programma van festival Bospop compleet.

In totaal komen er 37 bands naar het Weerter festival op 8,9 en 10 juli.

Nieuwe acts
Zanger Paul Carrack is onder andere bekend van nummers als Don't Shed A Tear. Eerder maakte hij deel uit van Mike & the Mechanics. Het festival noemt Parris daarnaast 'dé Thin Lizzy coverband'.

Het festival had eerder te kampen met meerdere uitvallers. Zo zegden Lionel Richie en Sinéad O'Connor hun optredens af.

Lees ook: Geen Sinéad O’Connor, wel Skunk Anansie op Bospop

Affiche
Grote namen die in juli wel naar de Bospopweide komen zijn onder andere Sting, Kensington, Skunk Anansie en Rag 'n' Bone Man. De donderdag voorafgaand aan het festival treedt Kings of Leon daarnaast op op het festivalterrein, vergezeld door Stereophonics, Balthazar en Ten Times a Million.

Deel dit bericht via
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Luister op Hemelvaartsdag naar de Limburgse 100!

Voor de zesentwintigste keer wordt de Limburgse 100, de lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden, uitgezonden op Hemelvaartsdag. Het Limburgse publiek heeft ook dit jaar weer hun stem online uit kunnen brengen. Luister mee op 26 mei 2022, vanaf 08:00 uur op L1 Radio!

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen