Overslaan en naar de inhoud gaan

Laat Bachelorette Gaby Blaaser haar Limburgse vlam lopen?

Geplaatst opwoensdag 29 juli 2020 - 13:15

In de laatste aflevering van het programma The Bachelorette is te zien of Gaby Blaaser een relatie met Montfortnaar Joey Vanherle ziet zitten of niet.

Let op: dit artikel bevat spoilers.

Laatste roos
Vorige week was te zien dat ondernemer Joey uit Montfort de laatste roos van Gaby kreeg toebedeeld. In de slotaflevering die woensdag op streamingdienst Videoland kwam, is te zien dat dat ook gelijk het laatste romantische wapenfeit van Gaby is geweest.

Lees ook: Bachelorette Gaby Blaaser in armen Montfortse Joey

Corona en afstand Amsterdam-Limburg
De twee hebben na het programma wel nog toenadering gezocht, maar een relatie met de influencer houdt de Montfortnaar niet over aan het programma. Uit de aflevering blijkt dat corona roet in het eten gooide en ook de afstand tussen Amsterdam en Montfort bleek een dingetje, zo weet RTL Boulevard.

"Het verwaterde een beetje en het contact werd steeds minder", legt Joey uit. "Ik heb mijn best gedaan om het te laten werken", aldus de Limburger. Gaby liet het uiteindelijk afweten, onder meer omdat de Limburgse spierbundel nog contact zou hebben met een andere vrouw bij terugkomst in Nederland.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Astrid is het Vastelaovesgezicht 2022!

Er is ook dit jaar weer veel gestemd en na een spannende finale hebben jullie een nieuw Vastelaovesgezicht gekozen!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Astrid Reijners uit Linne!

Bekijk hier meer
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen