Overslaan en naar de inhoud gaan

Laat Bachelorette Gaby Blaaser haar Limburgse vlam lopen?

Geplaatst opwoensdag 29 juli 2020 - 13:15

In de laatste aflevering van het programma The Bachelorette is te zien of Gaby Blaaser een relatie met Montfortnaar Joey Vanherle ziet zitten of niet.

Let op: dit artikel bevat spoilers.

Laatste roos
Vorige week was te zien dat ondernemer Joey uit Montfort de laatste roos van Gaby kreeg toebedeeld. In de slotaflevering die woensdag op streamingdienst Videoland kwam, is te zien dat dat ook gelijk het laatste romantische wapenfeit van Gaby is geweest.

Lees ook: Bachelorette Gaby Blaaser in armen Montfortse Joey

Corona en afstand Amsterdam-Limburg
De twee hebben na het programma wel nog toenadering gezocht, maar een relatie met de influencer houdt de Montfortnaar niet over aan het programma. Uit de aflevering blijkt dat corona roet in het eten gooide en ook de afstand tussen Amsterdam en Montfort bleek een dingetje, zo weet RTL Boulevard.

"Het verwaterde een beetje en het contact werd steeds minder", legt Joey uit. "Ik heb mijn best gedaan om het te laten werken", aldus de Limburger. Gaby liet het uiteindelijk afweten, onder meer omdat de Limburgse spierbundel nog contact zou hebben met een andere vrouw bij terugkomst in Nederland.

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen